Τσουρέκι με γέμιση πραλίνα φουντουκιού ανακαλεί από την αγορά ο ΕΦΕΤ
Παρτίδες από τσουρέκι με γέμιση πραλίνα φουντουκιού ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.
Παρτίδες από τσουρέκι με γέμιση πραλίνα φουντουκιού ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.
1 κιλό αλεύρι για τσουρέκι (ή σκληρό αλεύρι)
3 φακελάκια ξηρή μαγιά
400 γρ. ζάχαρη
250 ml γάλα πλήρες, χλιαρό
150 ml νερό, χλιαρό
5 αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. βούτυρο, λιωμένο και χλιαρό
1 κ. γλ. αλάτι
2 κ. γλ. μαχλέπι, τριμμένο
1 κ. γλ. μαστίχα, κοπανισμένη
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 αυγό για άλειμμα
1 κιλό αλεύρι για τσουρέκι (ή σκληρό αλεύρι)
3 φακελάκια ξηρή μαγιά
400 γρ. ζάχαρη
250 ml γάλα πλήρες, χλιαρό
150 ml νερό, χλιαρό
5 αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. βούτυρο, λιωμένο και χλιαρό
1 κ. γλ. αλάτι
2 κ. γλ. μαχλέπι, τριμμένο
1 κ. γλ. μαστίχα, κοπανισμένη
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 αυγό για άλειμμα
Σε ισχύ από σήμερα, μέχρι και τις 19 Απριλίου το «Καλάθι του Πάσχα» και περιλαμβάνει αρνί, κατσίκι, τσουρέκι, πασχαλινά σοκολατένια αυγά και σοκολατοειδή προϊόντα.