Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Tσίπρας



H συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του Alpha

Η κυβέρνηση ακολουθεί πολιτική κατευνασμού απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.



Φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα από τις διακοπές του στην Ισπανία

Καλοκαιρινές διακοπές στην Ισπανία απολαμβάνει ο Αλέξης Τσίπρας μαζί την οικογένειά του, την Περιστέρα και τους δύο του γιους.



O Αλέξης Τσίπρας στην ΕΡΤ1

Συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ, η τελευταία πριν τις εκλογές. Κορυφώνεται η αντιπαράθεση μερικές ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Αισιοδοξία από τον πρωθυπουργό για την μεγάλη ανατροπή. Για το debate δήλωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έβαλε "στα πόδια".
Λιγότερο από δύο 24ωρα μένουν για της εκλογές της Κυριακής, και οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν… «πάρει» φωτιά, όπως ήταν αναμενόμενο.



H ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλά αυτή την ώρα στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στη Θεσσαλονίκη.
Η κεντρική προεκλογική ομιλία που πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας γίνεται στην Α’ προβλήτα του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης.



H συνέντευξη Τσίπρα στο Star

Λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σε μια ακόμη τηλεοπτική εμφάνιση.