Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

τριχόπτωσηΤριχόπτωση: Αυτά είναι τα τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγετε σύμφωνα με τους ειδικούς

Η αποφυγή τροφών που γνωρίζουμε ότι μπορούν να κάνουν κακό είναι σημαντική για την υγεία των μαλλιών.

Εάν υποφέρετε από τριχόπτωση, εδώ είναι μερικές τροφές που αξίζει να τις αλλάξετε στη θέση τους.

ΜπέικονΤριχόπτωση: Αυτά είναι τα 7 έλαια που θα σε σώσουν

Τα μαλλιά για εμάς τις γυναίκες είναι σήμα κατατεθέν της εμφάνισής μας. Αν έχεις έρθει αντιμέτωπη με την απώλεια μαλλιών, μπορούμε να καταλάβουμε το άγχος και την αγωνία σου.

Αναρωτιέσαι γιατί να συμβαίνει αυτό σε εσένα, πώς είναι δυνατόν να πιάνεις τα μαλλιά σου και να σου μένουν τούφες ολόκληρες στα χέρια. Οι λόγοι που σου συμβαίνει αυτό είναι πολλοί.Τριχόπτωση - Ποια τρόφιμα θα σας "σώσουν" !

Είναι στην κορυφή της κεφαλής αλλά για πολλούς αποτελεί την «Αχίλλειο πτέρνα». Η ανησυχία όλων είναι έκδηλη όταν παρατηρούν στο σιφόνι του μπάνιου, στο μαξιλάρι ή στη βούρτσα μερικές παραπάνω τρίχες & ειδικότερα εάν αυτή η απώλεια παρατηρείται για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και πέραν της φυσιολογικής περιόδου «ανανέωσης» του τριχωτού της κεφαλής.Τριχόπτωση - Πως προκαλείται και τι να αποφύγετε;

Εκτός από την κληρονομικότητα και την απουσία των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό, υπάρχουν ορισμένες καθημερινές συνήθειες που κοστίζουν τα...μαλλιά της κεφαλής μας.Τριχόπτωση: 16 λόγοι που κάνουν τα μαλλιά σας να πέφτουν

Καθημερινά χάνουμε 50-100 τρίχες στο πλαίσιο της φυσιολογικής τριχόπτωσης, η οποία οφείλεται στην ανακύκλωση της τρίχας.

Υπάρχει όμως και η τριχόπτωση στην οποία πέφτουν περισσότερες από 100 τρίχες ημερησίως και από αυτές κάποιες δεν επανεμφανίζονται.Τριχόπτωση: Λόγοι που κάνουν τα μαλλιά σας να πέφτουν

Καθημερινά χάνουμε 50-100 τρίχες στο πλαίσιο της φυσιολογικής τριχόπτωσης, η οποία οφείλεται στην ανακύκλωση της τρίχας.

Υπάρχει όμως και η τριχόπτωση στην οποία πέφτουν περισσότερες από 100 τρίχες ημερησίως και από αυτές κάποιες δεν επανεμφανίζονται.