Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

τρεμη



Ολγα Τρέμη: Πήρα σύνταξη για να μη μου τη φάει ο Τσίπρας!

Η Όλγα Τρέμη μίλησε για όλους και για όλα στο Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη.

Θα επέστρεφε στο Mega;

-Εγώ είμαι ετοιμοπόλεμη και ορεξάτη. Από εκεί και πέρα, η ζωή θα δείξει.

Η σύνταξη που πήρε



Το... μακάβριο σαρδάμ της Όλγας Τρέμη στο δελτίο ειδήσεων! (Βίντεο)

Ένα μακάβριο σαρδάμ έκανε η Όλγα Τρέμη στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όταν αναφερόταν στο κρίσιμο δημοψήφισμα στην Βρετανία για την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.



Η απάντηση του Σταμάτη Μαλέλη για τη διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ

Δηκτική ήταν η απάντηση του Σταμάτη Μαλέλη στην απόφαση της ΕΣΗΕΑ να τον διαγράψει προσωρινά από το σωματείο, για τη στάση του ΣΚΑΪ να υποστηρίξει το «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου.



Η σπόντα του Χατζηνικολάου για την Τρέμη στο Twitter

Σε ένα από τα σχόλιά του στο Twitter για το debate, ο Νίκος Χατζηνικολάου, άφησε και αιχμές για την αντίδραση της Όλγας Τρέμη στην τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα για τις αδειοδοτήσεις των ΜΜΕ.



Ντιμπέιτ: Ξαφνικά άγριος καβγάς Τσίπρα-Τρέμη

«Κυρία Τρέμη, είμαι στη διάθεσή σας να απαντήσω. Γιατί διαμαρτύρεστε; Έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;» ήταν η ειρωνική φράση του τέως πρωθυπουργού προς την άνκορ-γούμαν του Mega, όταν η δεύτερη εξανέστη για το ζήτημα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.



Debate πολιτικών αρχηγών: Εκνευρίστηκαν Τρέμη - Γιομπαζολιάς με το χρόνο

Εκτός χρόνου βρισκόταν στην πλειοψηφία των ερωτήσεων του ο δημοσιογράφος Μάκης Γιομπαζολιάς από το E TV με αποτέλεσμα να δέχεται επανειλημμένως τις συστάσεις του συντονιστή Πάνου Χαρίτου.
 
Σε ερώτηση του γύρω από το θέμα της υγείας ο Πάνος Χαρίτος τον διέκοψε για να του υπενθυμίσει ότι βρίσκεται εκτός χρόνου...