Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

τουσκ



Κοινές δηλώσεις Κ.Μητσοτάκη-Ν.Τουσκ: «Συνεχίζουμε τη στήριξη στην Ουκρανία»

Κοινές δηλώσεις με τον Ντόναλτ Τουσκ έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνοντας ότι «είμαστε στον τρίτο χρόνο της παράνομης επίθεσης της Ρωσίας. Θα συνεχίσουμε τη σθεναρή στήριξη προς την Ουκρανία οικονομικά αλλά και στρατιωτικά για όσο χρειαστεί».



Ο πόλεμος δεν είναι πλέον έννοια του παρελθόντος, τονίζει ο Ντόναλντ Τουσκ

«Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν, αλλά ο πόλεμος δεν είναι πλέον έννοια του παρελθόντος», τονίζει σε συνέντευξή του στη βελγική εφημερίδα «Le Soir» ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ.



Τουσκ: Παράνομη και προκλητική η “συμφωνία” της Τουρκίας με τη Λιβύη

Ο νέος Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ντόναλντ Τουσκ, που συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στην Ελλάδα.
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο περιθώριο της Συνόδου των ηγετών της Ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ντόναλντ Τουσκ.



Συνομιλία Μητσοτάκη – Τουσκ την Τετάρτη για το ζήτημα της Τουρκίας

Στην ατζέντα της επερχόμενης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ το θέμα της Τουρκίας, όπως ενημέρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς συνεργασίας Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου, στο Προεδρικό Μέγαρο της Ηλιούπολης, ξεναγήθηκε στην ιερά μονή Αγίου Γεωργίου, στην παλαιά πόλη του Καΐρου.



Επιστολή Μέι στον Τουσκ για νέα παράταση του Brexit έως τις 30 Ιουνίου

Παράταση του Brexit έως τις 30 Ιουνίου ζητεί η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι σε επιστολή που απέστειλε σήμερα στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ώστε να επιτραπεί στους Βρετανούς βουλευτές που είναι διχασμένοι στο θέμα αυτό να καταλήξουν σε συμφωνία αποχώρησης.



Τουσκ: Καμία αισιοδοξία για το Brexit ενόψει της Συνόδου Κορυφής

Την άποψη ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τίποτα που να δικαιολογεί «αισιοδοξία» για το Brexit ενόψει της αυριανής Συνόδου Κορυφής εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα στις Βρυξέλλες.