Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

τιμης



Λονδίνο: Φόρος τιμής στους νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης

Με το μήνυμα «Θα σας νικήσουμε. Δεν θα κερδίσετε» οι πολίτες του Λονδίνου συγκεντρώθηκαν στις 6 (τοπική ώρα) το απόγευμα της Δευτέρας για να αποτίσουν ακόμη μία φορά φόρο τιμής στους νεκρούς της νέας τρομοκρατικής επίθεσης.



Μια πράξη Αντίστασης και Επιβίωσης

Είναι πολύ συχνά τα αισθήματα της γενικής κόπωσης και της συνεχούς αμφισβήτησης στις μέρες μας.

Η κρίση που βιώνει ο τόπος μας εκτός από μεγάλες πρακτικές δυσκολίες έχει επιφέρει μία τάση απόρριψης θεσμών και προσώπων, η οποία αγγίζει τα όρια του μηδενισμού.



Τίμησε σήμερα η Ιαπωνία την μνήμη των θυμάτων από το σεισμό και το καταστροφικό τσουνάμι

Η Ιαπωνία τίμησε σήμερα τη μνήμη των θυμάτων του σεισμού και του τσουνάμι που σημειώθηκαν πριν από έξι χρόνια και προκάλεσαν μια πυρηνική καταστροφή από την οποία η χώρα δεν έχει ακόμα συνέλθει. 



Φόρος τιμής στους εκλιπόντες Prince και George Michael στα βραβεία Γκράμι

Οι εκλιπόντες Prince και George Michael, που απεβίωσαν το 2016, θα τιμηθούν κατά την τελετή των βραβείων Γκράμι την Κυριακή, σε δύο χωριστές παραστάσεις φόρο τιμής, ωστόσο οι διοργανωτές δεν γνωστοποίησαν, προς το παρόν, ποιοι μουσικοί θα τραγουδήσουν επί σκηνής στη μνήμη τους.



Παρασημοφόρηση του Γιάννη Μπουτάρη ως Ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής

Το παράσημο του Ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής απένειμε στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, στο όνομα του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, ο πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα Christophe Chantepy, σε ειδική εκδήλωση στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, παρουσία του γενικού προξένου της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη Philippe Ray, εκπροσώπων φορέων της πόλης, ξένων προξένων και διπλωματών,



Σαπεκοένσε: 100.000 άνθρωποι απέτισαν φόρο τιμής στους αδικοχαμένους παίκτες (Βίντεο)

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης μέσα και έξω από το «Εστάδιο Ατανάσιο Χιραρδότ» στον Μεντεγίν της Κολομβίας, για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας και στους παίκτες της βραζιλιάνικης Σαπεκοένσε.