Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

TIME



Με ελληνική υπογραφή το εξώφυλλο του Time - Δείτε ΦΩΤΟ!

Ελληνικό χρώμα έχει το εξώφυλλο του περιοδικού TIME, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.



Το νέο, συγκλονιστικό εξώφυλλο του περιοδικού TIME

Το περιοδικό ΤΙΜΕ κυκλοφορεί για ακόμη μια φορά με ένα συγκλονιστικό εξώφυλλο πραγματική «γροθιά» στο στομάχι για τις ΗΠΑ του σήμερα, με την φτώχεια και την ανέχεια να πλήττουν την, υποτιθέμενη, χώρα των ευκαιριών και της πολυτελούς διαβίωσης.



Στην αντεπίθεση ο Λευκός Οίκος για το εξώφυλλο του TIME

Αντιμέτωπος εδώ και εβδομάδες με σφοδρές επικρίσεις για την πολιτική του χωρισμού των οικογενειών μεταναστών, ο Λευκός Οίκος άδραξε την ευκαιρία με αφορμή την φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού από την Ονδούρα που έκλαιγε με αναφιλητά στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, για να κατηγορήσει τους Δημοκρατικούς και τα ΜΜΕ ότι επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν την εν λόγω φωτογραφία για να προωθήσουν



Η άγνωστη ιστορία πίσω από το κοριτσάκι έγινε εξώφυλλο στο TIME

Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του μικρού κοριτσιού που έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TΙΜΕ και η φωτογραφία της έγινε πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο.

«Ήταν πολύ ανεύθυνο εκ μέρους της, να πάρει ένα μωρό στην αγκαλιά και να φύγει, μην ξέροντας τι είχε να αντιμετωπίσει» αποκαλύπτει ο Ντένις Χαβιέ Βαρέλα Χερνάντες.



Το προσφυγόπουλο που «συγκλονίζει» στο εξώφυλλο του Time δεν έχει χωριστεί από τη μητέρα του

Το κοριτσάκι από την Ονδούρα που εμφανίζεται να κλαίει μπροστά από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο εξώφυλλο του περιοδικού Time δεν χωρίστηκε από τη μητέρα του όταν πέρασε τα σύνορα των ΗΠΑ, δήλωσε ο άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας του.



Το εξώφυλλο του Time για τα παιδιά των μεταναστών τα λέει έξω από τα δόντια

Την πρακτική του διαχωρισμού των παιδιών μεταναστών από τους γονείς τους στις ΗΠΑ  σχολιάζει με ένα πολύ δυνατό εξώφυλλο το περιοδικό Time.

Το τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου, όμως στην ιστοσελίδα του περιοδικού αναρτήθηκε ήδη από σήμερα το εξώφυλλο, στο οποίο ο Ντόναλντ Τραμο κοιτάζει αφ’ υψηλού ένα κοριτσάκι που κλαίει, με τη λεζάντα: «Καλωσορίσατε στην Αμερική».