Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

tesla



Έλον Μασκ: Πήγε αγκαλιά με τον γιο του στο εργοστάσιο της Tesla που χτυπήθηκε από σαμποτέρ

Έχοντας στους ώμους του τον τετράχρονο γιο του «X Æ A-12», το αφεντικό της Tesla, Έλον Μασκ, επισκέφθηκε σήμερα το εργοστάσιο της εταιρείας του στο Γκρινχάιντε κοντά στο Βερολίνο, υπό το δυνατό χειροκρότημα χιλιάδων εργαζομένων.



Ρομπότ της Tesla επιτέθηκε σε μηχανικό μέσα στο εργοστάσιο και τον «κάρφωσε» στην πλάτη και στο χέρι

Επίθεση από ρομπότ δέχθηκε ένας μηχανικός της Tesla, κατά τη διάρκεια δυσλειτουργίας στο εργοστάσιο της εταιρείας κοντά στο Austin και προκύπτουν ερωτήματα, για το πόσο ασφαλής θα είναι η Ανθρωπότητα με την τεχνητή νοημοσύνη να αποκτά των έλεγχο των πάντων.



Σφοδρή έκρηξη αυτοκινήτου Tesla στη Μόσχα: Τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη σε κεντρικό δρόμο στη Μόσχα. Ένα αυτοκίνητο Tesla ανατινάχθηκε με τους τρεις επιβαίνοντες να έχουν υποστεί εγκαύματα και τραυματισμούς.



F-16 τα βάζει με μοτοσικλέτα, μονοθέσιο Formula 1 και … Tesla στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Κάθε τόσο βλέπουμε στο διαδίκτυο κλιπ με τις πιο τραβηγμένες κόντρες. Αυτή όμως πραγματικά τα έχει όλα.



Daimler: Ανεβάζει ταχύτητα στη μάχη με την Tesla

Tην πρώτη σειρά ηλεκτρικών μοντέλων Mercedes- Benz παρουσίασε η γερμανική Daimler, η οποία έρχεται να προστεθεί στους μεγάλους ανταγωνιστές της αμερικανικής Tesla.  



Φωτιά στις εγκαταστάσεις της Tesla στην Καλιφόρνια

Φωτιά εκδηλώθηκε έξω από τις εγκαταστάσεις της Tesla στο Φριμόντ της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με δηλώσεις αρμοδίου, η κατάσταση υπήρξε περίπλοκη καθώς καίγονταν και οι γραμμές τροφοδοσίας ρεύματος όπως και οι στύλοι.