Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

τελετή παράδοσης παραλαβής



Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπ. Άμυνας: Η Ελλάδα δεν προκαλεί αλλά αν προκληθεί απαντά με αποφασιστικότητα

Ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στην τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Καποδίστριας μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας ότι «η Ελλάδα δεν προκαλεί και επιζητεί σχέσεις σταθερότητας και ειρήνης τόσο στα Βαλκάνια όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου».



Η Κεραμεώς χαρακτήρισε την Παιδεία ως την μεγαλύτερη επένδυση στην τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Παιδείας

«Με αίσθημα τιμής και ευθύνης αναλαμβάνω τη νευραλγική και καίρια θέση της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας», ανέφερε η νέα υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου νωρίτερα σήμερα, Τρίτη.



Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Τη διαπραγμάτευση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) προς όφελος και προς το συμφέρον των Ελλήνων αγροτών, έθεσε ως προτεραιότητα ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.



Ο Κουρουμπλής υποδέχθηκε την Γεροβασίλη με μια ανθοδέσμη

Με μια ανθοδέσμη υποδέχθηκε την νέα υπουργό Διοικητική Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη ο απερχόμενος υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης και παραλαβής του υπουργείου.

 



Κοντονής: Μεγάλο βάρος να παραλαμβάνω από τον Νίκο Παρασκευόπουλο

«Το έργο του υπουργείου, όπως το αντιλαμβάνομαι προσωπικά αφορά την παραγωγή νομοθεσίας, την απονομή δικαιοσύνης και τα ανθρώπινα δικαιώματα» τόνισε ο Νίκος Παρασκευόπουλος, παραδίδοντας το υπουργείο Δικαιοσύνης στον Σταύρο Κοντονή και υπογράμμισε ότι το υπουργείο δεν παρεμβαίνει στην απονομή της δικαιοσύνης.



Ξέσπασμα Φίλη κατά Τσίπρα: Ποιός κάνει λάθος; Ο γαλαντόμος καθηγητής ή ο μέχρι χθες άριστος μαθητής;

«Από την πρώτη μερα που με επέλεξε ο πρωθυπουργός σκεφτόμουν την μέρα του αποχαιρετισμού. Αλίμονο στον πολιτικό που αυταπατάται», είπε ο Νίκος Φίλης, ξεκινώντας την ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης του υπουργείου Παιδείας στον Κώστα Γαβρόγλου.