Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η ιστορία του «φαντάσματος του Facebook» που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου!



Το 2013, ένας χρήστης μοιράστηκε στο Reddit μια ιστορία που τάραξε πολύ κόσμο. Το όνομά του ήταν Nathan και είχε χάσει την κοπέλα του πριν από δυο χρόνια. Το ανατριχιαστικό στην όλη ιστορία είναι ότι μετά από αυτά τα δυο χρόνια, η κοπέλα του άρχισε να του στέλνει μηνύματα μέσω Facebook.

Μετατράπηκε σε φάντασμα του Facebook λοιπόν! Και ή ο Nathan έχει πολύ φαντασία (και μπράβο του για την ιστορία που έστησε) ή το Facebook μπορεί να γίνει ανατριχιαστικό. Το πιο παράξενο είναι πως ο Nathan δήλωσε πως μόνο ο ίδιος και η μητέρα της κοπέλας του της Emily, είχαν πρόσβαση στην προσωπική της σελίδα, την οποία αποφάσισαν να μην κλείσουν για συναισθηματικούς λόγους.

Όταν τα πρώτα μηνύματα εστάλησαν στον Nathan, κατάλαβε ότι προέρχονταν από παλιές τους συνομιλίες. Αρχικά, μια τρομάρα την πήρε, αλλά σκέφτηκε πως μάλλον κάποιο λάθος θα έγινε με το Facebook. Όμως μετά από κάποιους μήνες, η Emily άρχισε να κάνει tag τον εαυτό της σε φωτογραφίες του Nathan.

Τα tag και τα μηνύματα συνεχίστηκαν. Μέχρι που έλαβε ένα μήνυμα που έλεγε την λέξη «FRE EZIN G». Εκεί άρχισε να απογοητεύεται. Μια νύχτα ήπιε λίγο παραπάνω και αποφάσισε να απαντήσει. Η απάντηση που πήρε τον φρίκαρε ακόμα περισσότερο, «ust... let me walk». Η Emily σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, με τα πόδια της να ακρωτηριάζονται.

Ο Nathan δεν μπορούσε να κοιμηθεί για μέρες. Όταν τα κατάφερε, έβλεπε εφιάλτες με την Emily και το δυστύχημα με το αυτοκίνητο. Αποφάσισε να κλείσει την σελίδα της, αλλά τα μηνύματα δεν σταμάτησαν. Κάποια μέρα έλαβε και μια φωτογραφία του ίδιου, η οποία τραβήχτηκε πίσω από μια μισόκλειστη πόρτα. Ο Nathan είπε κατηγορηματικά ότι θυμόταν εκείνη την ημέρα και πως κανείς άλλος δεν βρισκόταν στο σπίτι.

Αυτή η τρομακτική ιστορία, αν συνέβη, σίγουρα θα τρόμαζε τον καθέναν. Μπορεί ο Nathan να την έβγαλε από το κεφάλι του, όχι με κακό σκοπό, αλλά γιατί ίσως του έλειπε η κοπέλα του. Να υπάρχουν φαντάσματα στο Facebook μάλλον το αποκλείουμε. Ή μήπως όχι;