Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Έρχεται το νέο iPhone 11



Νέα υπηρεσία τηλεόρασης αποκάλυψε ότι θα λειτουργήσει από την 1η Νοέμβρη η Apple, με κόστος 4,99 δολάρια το μήνα, κατά την παρουσίαση των νέων iPhone.

Η Apple TV θα είναι διαθέσιμη σε πάνω από 100 χώρες και συμβατή με iPhone, iPad και Μac και όσοι αγοράζουν τις παραπάνω συσκευές θα την έχουν δωρεάν για έναν χρόνο.

Το νέο iPhone 11 παρουσιάστηκε από την Apple και θα διαθέτει δύο κάμερες πίσω, μεταξύ των οποίων μία με ευρυγώνιο φακό και νέα γενιά microchip, τα Α13, όμως δε θα έχει μεγάλες διαφορές από το τελευταίο μοντέλο. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 699 δολάρια.

Apple Inc revealed on Tuesday (September 10) that its streaming TV service will kick off Nov. 1 and cost $4.99 a month, and new cameras for the latest iPhones, as the tech giant reaches a turning point where it focuses as much on services as its hardware and software.

Το iPhone 11 Pro θα έχει τρεις κάμερες από πίσω και η μία από μπροστά, ενώ η μία εξ αυτών θα είναι με τηλεφακό. Θα έχει τη δυνατότητα δημιουργίας βίντεο με την ταυτόχρονη χρήση και των τεσσάρων καμερών ταυτόχρονα. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 999 δολάρια. Το iPhone 11 Pro Max, που διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, τιμολογείται στα 1.099 δολάρια.

Τα νέα iPhone θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία την ερχόμενη Παρασκευή και η παράδοσή τους θα ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου.

 Η Apple όμως δεν εστιάζει στην παραγωγή συσκευών, αλλά στο λογισμικό με το κανάλι της να έρχεται μαζί με την Όπρα Γουίνφρεϊ και προγράμματα που θα μπορούν να συναγωνιστούν το Νetflix και την Walt Disney.

 Ο λόγος είναι ότι οι πωλήσεις των συσκευών έχουν πέσει και η εταιρεία δεν κρατά πλέον τη «μερίδα του λέοντος» στην αγορά κι έτσι στοχεύει να επενδύσει στο λογισμικό.

Σε αυτό το πλαίσιο ανακοινώθηκε και νέα υπηρεσία παιχνιδιών, η Apple Arcade, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Σεπτεμβρίου με κόστος 4,99 δολάριο, με ένα μήνα δωρεάν δοκιμής.

Παρουσιάστηκαν, επίσης και αναβαθμίσεις στο Apple Watch και iPad.

Το Apple Watch 5 θα έχει 18ωρών διάρκειας μπαταρία και υπηρεσία εκτάκτου κλήσεως σε πάνω από 150 χώρες. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 399 ή τα 499 δολάρια και οι παραγγελίες ξεκινούν από αύριο, ενώ θα βρίσκονται στα καταστήματα από τις 20 Σεπτέμβρη.

Η έβδομη γενιά iPad θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τις 30 Σεπτεμβρίου και η τιμή του θα ξεκινά από τα 329 δολάρια.