Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

πας γιαννινα



Η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο πρωθυπουργός έκανε περιοδεία στην Ήπειρο και δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ομάδα των Ιωαννίνων.



ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Μαυροπάνος στη λίστα CIES

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Κωσταντίνος Μαυροπάνος, γεννημένος στις 11.12.1997, είναι ο μοναδικός Ελληνας παίκτης ή ακόμα γενικότερα παίκτης που αγωνίζεται στην ελληνική Super League και βρίσκεται στην λίστα του CIES, με τους ποδοσφαιριστές, που έχουν γεννηθεί μετά το 1997 και έχουν συνεχή συμμετοχή στις ομάδες τους.



Προκαταρκτική εξέταση για τα επεισόδια στο Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας για τα επεισόδια της περασμένης Δευτέρας στον αγώνα του Καυτανζογλείου ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΣ Γιάννινα, κατά τα οποία τραυματίστηκε δημοσιογράφος.



Europa League: Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξολόθρευσε με 3-0 την Οντ Γκρένλαντ!

ΠΑΣ Γιάννινα βγαλμένος από τα πιο τρελά όνειρα των οπαδών του! 

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς συνέτριψε με χαρακτηριστική ευκολία και τρομερή τακτική την Οντ Γκρένλαντ με 3-0 και μόνο με «χαρακίρι» θα χάσει την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. 



Super League: Αυλαία με το ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας

Στο Αγρίνιο ολοκληρώνεται απόψε η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας (19:30).



Ενδιαφέρον και συμπαράσταση στους πρόσφυγες ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να διανεμηθούν σε πρόσφυγες, ενισχύοντας, έτσι, τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του Αθλητισμού.

Η ανακοίνωση του συλλόγου: