Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Super League: Αυλαία με το ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας



Στο Αγρίνιο ολοκληρώνεται απόψε η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας (19:30).

Δύο ομάδες οι οποίες έως τώρα διανύουν πορεία αντιστρόφως ανάλογης της περυσινής, με σαφώς λιγότερους βαθμούς και «χάρτινες» άμυνες, αφού τα... μετόπισθεν και των δύο είναι από τα χειρότερα στην κατηγορία, με τον Παναιτωλικό να έχει δεχθεί 20 γκολ (το χειρότερο) και τον «Άγιαξ της Ηπείρου» 17.

Για τους γηπεδούχους, που είναι τρίτοι από το τέλος, η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο, αφού αν συνεχίσουν στη μετριότητα ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι ορατός. Στην προσπάθειά τους, όμως, δεν βοηθούν οι τραυματισμοί, αφού ο Γιάννης Ματζουράκηςμετρά επτά απουσίες.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει για διάφορους λόγους στις υπηρεσίες επτά ποδοσφαιριστών του. Συγκεκριμένα στους ΚούσαΚαμαράΚουτρομάνοΚολοβούρη που είναι τραυματίες, στον Βιγιαφάνες λόγω τιμωρίας και στους Ντάνι και Ντιέγκο Μπεχαράνο, λόγω υποχρεώσεων στην Εθνική Βολιβίας. 

Ανάλογα προβλήματα, όμως, αντιμετωπίζει και ο Γιάννης Πετράκης στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο προπονητής της ομάδας από την Ήπειρο δεν θα έχει στη διάθεσή του τρία από τα βασικότερα στελέχη της ενδεκάδας του.

Ο Μπέριος προσπάθησε έως την τελευταία στιγμή αλλά δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι ΤζημόπουλοςΣτρούνα που αναχώρησαν χθες για να ενσωματωθούν στις Εθνικές ομάδες της Νέας Ζηλανδίας και της Σλοβενίας, αντίστοιχα.