Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

Αποσύρεται



Αποσύρεται για φέτος από την Eurovision η Ουκρανία

Αφού οι προσπάθειες εύρεσης καλλιτέχνη για την εκπροσώπηση της Ουκρανίας έπεσαν στο κενό, η κρατική τηλεόραση της χώρα αποφάσισε να ακυρώσει τη συμμετοχή της στην Eurovision 2019.

 

Η Maruv μπορεί να κέρδισε τον ουκρανικό διαγωνισμό, ωστόσο, η κρατική τηλεόραση έψαχνε αντικαταστάτη της καθώς η 27χρονη ήθελε να πάει για συναυλίες στη Ρωσία.

 



Η Τσεχία αποσύρεται από το Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση

Σύμφωνα με τον ιστότοπο idness.cz, ο πρωθυπουργός της Τσεχίας Αντρέι Μπάμπις δήλωσε σήμερα ότι θα ήθελε να αποσύρει τη χώρα από το Παγκόσμιο Σύμφωνο για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση του ΟΗΕ και ότι σκοπεύει να συζητήσει αυτό το θέμα με τον κυβερνητικό εταίρο του.



Γαλλία: Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ αποσύρεται από την πολιτική

Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, υπουργός Περιβάλλοντος στη Γαλλία, ανακοίνωσε την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, ότι δεν θα είναι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2017.



Αποσύρεται η διαφήμιση των Jumbo που προκάλεσε σάλο

Την απόσυρση της γνωστής διαφήμισης των Jumbo με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου ζητάει το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας, μετά τον ντόρο που προκλήθηκε. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζει το Athens Magazine η απόφαση πάρθηκε μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε η Γ.Γ. Ισότητας των Φύλων, η οποία σχολίασε το σλόγκαν "Χτύπα σαν άντρας" ως σεξιστικό και επικίνδυνο.



Η Αργεντινή αποσύρεται από το τηλε-καύχημα της εποχής Τσάβες

Το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο Telesur ιδρύθηκε το 2005 στη Βενεζουέλα του Τσάβες ως μια εναλλακτική «στον νεοφιλελεύθερο ηγεμονισμό» για την ενημέρωση των πολιτών της Νοτίου Αμερικής. Με προγράμματα και ειδήσεις στα ισπανικά, τα πορτογαλικά (για τη Βραζιλία), αλλά και την αγγλική γλώσσα.



ΝΔ: Δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος ο Ψωμιάδης

Αποχωρεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από την «κούρσα» διεκδίκησης της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «πιέσεις» και «εκφυλισμό» της διαδικασίας εκλογής προέδρου.

«Τις τελευταίες ημέρες για μία ακόμη φορά έγινα μάρτυς ασφυκτικών πιέσεων και μεροληπτικών σε βάρος μου συμπεριφορών.