Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

κασογκι



Σε θετικό κλίμα η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν – βασιλιά Σαλμάν

Mε στόχο τις «όσο το δυνατό πιο ισχυρές και διάφανες» διμερείς σχέσεις θα εργαστεί ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, όπως ο ίδιος δήλωσε στον Σαουδάραβα βασιλιά Σαλμάν, στην πρώτη τηλεφωνική τους επικοινωνία.



Υπόθεση Κασόγκι: Το Ριάντ αρνείται να εκδώσει στην Τουρκία τους ύποπτους για τη δολοφονία του Σαουδάραβα

Το Ριάντ αρνείται να εκδώσει στην Τουρκία τα πρόσωπα που θεωρούνται ύποπτα ότι ενεπλάκησαν στη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στην Κωνσταντινούπολη, επιβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας Αντέλ αλ Τζουμπέιρ, έπειτα από σχετικό αίτημα της Άγκυρας.



Ουάσινγκτον: Θα μετονομάσουν σε «Οδό Κασόγκι» δρόμο μπροστά από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας!

Επιτροπή της αυτοδιοίκησης μιας συνοικίας της αμερικανικής ομοσπονδιακής πρωτεύουσας ψήφισε υπέρ του να μετονομαστεί τμήμα του δρόμου που περνάει μπροστά από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας προς τιμήν του Τζαμάλ Κασόγκι, του σαουδάραβα δημοσιογράφου που δολοφονήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου.



Δολοφονία Κασόγκι: «Πρώτα του έκαναν αφαίμαξη και μετά διαμέλισαν το πτώμα του» υποστηρίζει η εφημερίδα Sabah

Νέες φρικιστικές λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στους χώρους του προξενείου της Σαουδικής Αραβίας στις 2 Οκτωβρίου έφερε στη δημοσιότητα ο τουρκικός τύπος.



Σαουδάραβας πρίγκιπας αδειάζει πανηγυρικά την CIA για την δολοφονία Κασόγκι

Υψηλόβαθμος πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας αμφισβητεί ανοιχτά τις αναφορές για το συμπέρασμα της CIA, σύμφωνα με το οποίο, ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπας Μοχάμεντ μπν Σαλμάν διέταξε την δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, τον προηγούμενο μήνα στην Κωνσταντινούπολη.



Ο Τραμπ διαψεύδει την WSJ: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος και περήφανος με το έργο που επιτελεί ο Μνούτσιν»

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με το έργο του υπουργού Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν διαψεύδοντας δημοσίευμα της Wall Street Journal που εμφάνιζε τον Αμερικανό πρόεδρο δυσαρεστημένο με τον Μνούτσιν.

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος και περήφανος με το έργο που επιτελεί ο υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν», τόνισε ο Τραμπ με tweet του.