Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

ταξιτζης



Οδηγός ταξί έκλεβε τους πελάτες του με πέντε διαφορετικούς τρόπους

Συνελήφθη ένας 47χρονος Έλληνας οδηγός ταξί, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για μη τήρηση των νομίμων προϋποθέσεων διενέργειας επιβατικών μεταφορών, κατ’ εξακολούθηση απατηλή συμπεριφορά και παραβίαση φορολογικών διατάξεων μέσω παραβίασης-επέμβασης στην ταμειακή μηχανή και στο ταξίμετρο.



Χαλκίδα: Θρίλερ με αυτοκτονία ταξιτζή στην Υψηλή Γέφυρα - Ξεσπάει ο αδερφός του - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Η αυτοκτονία του 40χρονου ταξιτζή στη Χαλκίδα σόκαρε τους αυτόπτες μάρτυρες. Ο αυτόχειρας βούτηξε στο κενό από την Υψηλή Γέφυρα και σκοτώθηκε ακαριαία. Σκληρές εικόνες στο σημείο που είδε και ο αδερφός του 40χρονου οδηγού. Το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την υπόθεση και η έκκληση μετά την τραγωδία.



Τραγωδία: Ταξιτζής αυτοκτόνησε πέφτοντας από τη γέφυρα στη Χαλκίδα

Τραγικό τέλος είχε ένας ταξιτζής, ο οποίος αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Παρασκευής πέφτοντας στο κενό από τη γέφυρα της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τελευταία στοιχεία πρόκειται για 40χρονο οδηγό ταξί από το Αιγάλεω Αττικής.

Ο αυτόχειρας πήγε με το ταξί του στη Χαλκίδα και προχώρησε στην απονενοημένη πράξη για λόγους που εξετάζονται ακόμη από την αστυνομία.



Έγκλημα στο Ελληνικό: Πειθαρχική δίωξη στον οδηγό ταξί από την Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως ζητήθηκαν τα στοιχεία και θα κινηθούν οι διαδικασίες και θα επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις στον οδηγό ταξί.



«Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων» λέει ο 29χρονος ηθοποιός μέσα από τη φυλακή

«Θύμα πλεκτάνης» και όχι ο «δράκος των ταξιτζήδων» δηλώνει ο 29χρονος ηθοποιός που κατηγορείται για τον φερόμενο βιασμό οδηγού ταξί, μιλώντας στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News».



Κοιμήθηκε για ένα λεπτό ενώ οδηγούσε και δεν έπαθε τίποτα! (βίντεο)

Απίστευτο περιστατικό με έναν οδηγό να κοιμάται επί 40 δευτερόλεπτα ενώ το αυτοκίνητο είναι εν κινήσει, αλλά τελικά να μην παθαίνει το παραμικρό.

Μερικές φορές είναι αυτό που λέμε «να σε θέλει»... Ένας οδηγός ταξί λοιπόν στην Κίνα θα πρέπει να θεωρείται ως ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, καθώς είναι ακόμα ζωντανός.