Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ



Η τελευταία φωτογραφία της NASA από τον Άρη προκαλεί αναταραχή

Υπάρχει ζωή στον Άρη; Ή μήπως υπήρχε κάποτε; Οι αστρονόμοι είναι μάλλον σκεπτικοί σχετικά με αυτό, καθώς δεν κατάφεραν να ανακαλύψουν σαφείς ενδείξεις μέχρι στιγμής. Αλλά για τους θεωρητικούς της συνωμοσιολογίας το θέμα φαίνεται να έχει ξεκαθαριστεί πολύ καιρό.



Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Χίτλερ

Μια ιστορική φωτογραφία, είδε το φως της δημοσιότητας, η οποία δείχνει τον Χίτλερ λίγο πριν αυτοκτονήσει, έξω από το υπόγειο του καταφυγίου, Führerbunker, με έναν αξιωματικό των SS για να ερευνήσει τις ζημιές από τις βόμβες των συμμαχικών δυνάμεων.



Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Νανά Καραγιάννη λίγο πριν πεθάνει

Συγκλονίζει ο θάνατος της παρουσιάστριας Νανάς Καραγιάννη, η οποία βρέθηκε νεκρή σήμερα στο διαμέρισμά της στην Κυψέλη , από άνδρες της αστυνομίας.

 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια «πολεμούσε» εδώ και χρόνια με τη νευρική ανορεξία, και είχε μιλήσει πολλές φορές δημόσια για αυτό.



Η τελευταία φωτογραφία του Κοέν

Την τελευταία φωτογραφία του Λέοναρντ Κοέν του μεγάλου τραγουδοποιού που έφυγε από τη ζωή στις 7 Νοεμβρίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η φωτογράφος και σκηνοθέτης Ντομινίκ Ίσερμαν.

Η Ίσερμαν επί χρόνια ήταν η προσωπική φωτογράφος και σκηνοθέτης των βίντεο κλιπ του Κοέν, με τον οποίο στη δεκαετία του 1980 είχαν και ερωτική σχέση.