Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

πλειστηριασμοι



Να ξεπαγώσουν οι πλειστηριασμοί ακινήτων μετά τις 15 Μαρτίου ζητά η Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απαιτεί  από την κυβέρνηση "να βγάλει από τον πάγο" τους πλειστηριασμούς1ης κατοικίας των Ελλήνων από τις 15 Μαρτίου.



Έρχονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας - Έληξε η περίοδος προστασίας απο την κυβέρνησης

Ξεκινούν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας από την πρώτη Σεπτεμβρίου καθώς χθες η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δεν θα επεκτείνει την περίοδο προστασίας της πρώτης κατοικίας, η οποία έληξε στις 31/7.



Πλειστηριασμοί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους πλειστηριασμούς έκαναν στην Πλατεία Αριστοτέλους, στο ύψος της οδού Τσιμισκή, μέλη του "Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης".



Euroworking Group: Πλειστηριασμούς και ο κατώτατος μισθός στο μενού

Μια πρώτη, σύντομη συζήτηση για τη δεύτερη μεταμνημονιακή αποστολή των θεσμών στην Αθήνα που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του σημερινού EuroWorking Group, σύμφωνα με πηγές της Ευρωζώνης.



Έτσι θα σώσετε το σπίτι σας από πλειστηριασμό

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, στο πλαίσιο του νόμου Κατσέλη.



ΛΑΕ: Συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών στη Σταδίου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών σημειώνεται αυτή την ώρα στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας από μέλη της Λαϊκής Ενότητας.