Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

πετσετα



Εγκατάλειψη βρέφους στη Θεσσαλονίκη- Εντοπίστηκε η φερόμενη μητέρα του νεογνού

Εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, σε κοντινή απόσταση από την περιοχή, όπου βρέθηκε νωρίτερα σήμερα εγκαταλειμμένο ένα νεογνό, η φερόμενη ως μητέρα του.



"Μαγικά" για να στεγνώνεις γρήγορα τα μαλλιά σου - Χωρίς πιστολάκι!

Το να ξέρεις να στεγνώνεις εύκολα και γρήγορα τα μαλλιά σου ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ είναι το κλειδί για να μην ταλαιπωρείσαι στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου καθώς και μία τέλεια ευκαιρία να πατήσεις αναβολή στο ξυπνητήρι και να κερδίσεις λίγο περισσότερο χρόνο ύπνου.



Μικρόβια: Πόσο καθαρή είναι η κουζίνα σας;

Πριν από λίγες εβδομάδες δημοσιοποιήθηκε μελέτη που έδειξε ότι δεν πλένουμε αρκετά συχνά την πετσέτα της κουζίνας, με συνέπεια να γεμίζει επικίνδυνα μικρόβια. Ωστόσο δεν είναι η μόνη που χρειάζεται συχνό καθάρισμα.

Πόσο συχνά πλένετε την πετσέτα στην κουζίνα σας; Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη ίσως όχι όσο συχνά πρέπει, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης με επικίνδυνα μικρόβια.



Κρατήστε την άμμο της παραλίας μακριά από το σπίτι σας

Τα μπάνια και οι εξορμήσεις στη θάλασσα είναι η αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων το καλοκαίρι, ωστόσο η άμμος είναι πολύ ενοχλητική.



Κάντε αυτό κάθε δύο εβδομάδες και το πρόσωπό σας θα είναι πάντα καθαρό

Το δέρμα του προσώπου είναι σχεδόν αδύνατο να καθαριστεί πλήρως με τις κλασικές μεθόδους καθαρισμού και το απλό πλύσιμο με σαπούνι.
 


Η Κάμερον Ντίαζ με πετσέτα στο πρόσωπο έξω από κλινική πλαστικής χειρουργικής

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Κάμερον Ντίαζ έξω από μία κλινική πλαστικής χειρουργικής παρέα με τον σύζυγο της Μπέντζι Μπάντεν.