
Συγκλονίζει η μητροκτονία που σημειώθηκε σήμερα στα Τρίκαλα, όπου ένας 18χρονος έπνιξε τη μητέρα του με πετσέτα.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συχνούς καυγάδες μεταξύ μητέρας και γιου.
Ο 18χρονος γιος έπνιξε με μια πετσέτα τη μάνα του, την ώρα που εκείνη καθόταν αμέριμνη στον καναπέ και παρακολουθούσε τηλεόραση. Λίγα λεπτά πριν, δίπλα της καθόταν ο γιος της, ο οποίος, σηκώθηκε και χωρίς να πει τίποτα, πήγε στο μπάνιο, πήρε μια πετσέτα και την τύλιξε γύρω από τον λαιμό της 54χρονης γυναίκας, ώσπου εκείνη ξεψύχησε.
Ο 18χρονος, ο οποίος ζούσε με τον πατέρα του καθώς οι γονείς του ήταν χωρισμένοι, φέρεται να είχε συχνούς καβγάδες με τη μητέρα του, καθώς δεν ενέκρινε, όπως ισχυρίσθηκε, πράξεις και συμπεριφορές της. Μετά τη δολοφονία της μητέρας του, ο νεαρός, με την ίδια ψυχραιμία, τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε τι είχε κάνει.
Ο νεαρός δεν έχει ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων, ενώ η αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη για τη διακρίβωση των κινήτρων που τον οδήγησαν στην δολοφονία και τις συνθήκες που επικρατούσαν ανάμεσα σε μάνα και γιο.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στους αστυνομικούς φέρεται να είπε «το είχα σκεφθεί από παλιά να τη σκοτώσω. Δεν με πρόσεχε, με μάλωνε και είχε πάρα πολλές σχέσεις».
«Χωρίς να συμβεί απολύτως τίποτα μεταξύ μας, σηκώθηκα, το αποφάσισα, πήρα την πετσέτα της την έβαλα γύρω από το λαιμό, την έσφιξα και την σκότωσα» φέρεται ότι είπε ο 18χρονος στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο του ειδεχθούς εγκλήματος.