Σάββατο 11 Απριλίου 2026 -

γέφυρα



Ντόναλντ Τραμπ: Η νέα ηγεσία του Ιράν «γνωρίζει τι πρέπει να γίνει και πρέπει να γίνει γρήγορα»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Nτόναλντ Tραμπ, ανακοίνωσε ότι ο αμερικανικός Στρατός «δεν έχει καν ξεκινήσει» να πλήττει όσα έχουν απομείνει στη χώρα, προαναγγέλλοντας επιθέσεις σε γέφυρες και εγκαταστάσεις ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Truth Social.



Τουρκία: 21χρονη Ιnfluencer πήδηξε από τη γέφυρα Osmangazi και σκοτώθηκε. Είχε διαγράψει τα ψηφιακά της προφίλ. Βίντεο

Φρίκη σημειώθηκε στην Τουρκία την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 23 Μαρτίου, όταν η 21χρονη Ιnfluencer Κούμπρα Καραασλάν πήδηξε στο κενό από τη γέφυρα Osmangazi και έχασε τη ζωή της.



Θεσσαλονίκη: 24χρονος έπεσε από γέφυρα. Διακόπηκε η κυκλοφορία. Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο

Αναταραχή προκάλεσε στους οδηγούς του περιφερειακού δρόμου στη Θεσσαλονίκη το πρωί, η πτώση 24χρονου άνδρα από τη γέφυρα του Αγίου Παύλου.

Ο νεαρός άνδρας βρέθηκε στο οδόστρωμα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Διεκόπη η κυκλοφορία



ΗΠΑ - Τενεσί: Αστυνομικός σώζει γυναίκα που ετοιμάζεται να πηδήξει από γέφυρα. Βίντεο

Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν σε γέφυρα στο Τενεσί των ΗΠΑ, όταν αστυνομικός απέτρεψε την τελευταία στιγμή μια γυναίκα, που ετοιμαζόταν να πηδήξει στο κενό.



Αγρότες σηκώνουν τις μπάρες διοδίων στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Βίντεο

Μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα στην Πάτρα, καθώς αστυνομικές δυνάμεις απέτρεψαν αγρότες να μπουν στη Γέφυρα του Ρίου–Αντιρρίου, αγροτοκτηνοτρόφοι από την Αιτωλοακαρνανία έφτασαν στα διόδια της Γέφυρας και σήκωσαν συμβολικά τις μπάρες επιτρέποντας ελεύθερη διέλευση οχημάτων.



Αγρότες επιχείρησαν να κλείσουν τη γέφυρα Ρίου–Αντιρρίου. Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ. Ένταση και χημικά. Βίντεο και Φωτογραφίες

Σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν σήμερα οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας, με σημείο αναφοράς τη γέφυρα Ρίου–Αντιρρίου.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας άναψαν τις μηχανές τους με σκοπό την κατάληψη της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, σύμφωνα με το tempo24.