Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

γερμανικος



Σκοπιανό: Θετικά αποτιμά τη συμφωνία ο γερμανικός Τύπος

Ο γερμανικός Τύπος αποτιμά θετικά τη συμφωνία στο ονοματολογικό μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων.



Γερμανικός Τύπος: Ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο γερμανικός Τύπος καταγράφει και αναλύει τόσο το νέο επεισόδιο στα Ίμια, όσο και την παρεμπόδιση της κυπριακής γεώτρησης από το τουρκικό ναυτικό. Διάχυτη η ανησυχία για τις απρόβλεπτες κινήσεις του Ταγίπ Ερντογάν.



Γερμανικός τουρισμός: 4η η Ελλάδα στα πακέτα διακοπών

Τέταρτος δημοφιλέστερος προορισμός των Γερμανών είναι μέχρι στιγμής η Ελλάδα σύμφωνα με στοιχεία κρατήσεων για οργανωμένα πακέτα διακοπών που καταγράφει η μεγάλη ταξιδιωτική πλατφόρμα της Γερμανίας CHECK 24.



FAZ: Σταματήστε να μετράτε προαπαιτούμενα

Ο γερμανικός Τύπος εξακολουθεί να σχολιάζει το τελευταίο νομοθέτημα της Αθήνας και να προβαίνει σε απολογισμούς των τριών πακέτων διάσωσης για την Ελλάδα. Στο επίκεντρο επίσης η μεταρρύθμιση της Ευρωζώνης.

 



Γερμανικός Τύπος: Μακρύς ακόμη ο δρόμος για την Ελλάδα

Εκτενείς είναι οι αναφορές του γερμανικού Τύπου στην ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο. «Θα βγει το 2018 η Ελλάδα επιτέλους από την κρίση;».



Γερμανικός Τύπος: Καιρός να αποχωρήσει η Άγκελα Μέρκελ;

Τη δημοσκόπηση του Ινστιτούτου YouGov για λογαριασμό του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων dpa που έδειξε ότι σχεδόν ένας στους δύο ερωτηθέντες (47%) επιθυμεί την αποχώρηση της Άγκελα Μέρκελ πριν το τέλος της νέας θητείας της το 2021, σχολιάζει εκτενώς ο γερμανικός Τύπος.