Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Αμφισσα



Παραλίγο τραγωδία: Φωτιά στο ΕΠΑΛ Άμφισσας – 10 άτομα στο νοσοκομείο

Παραλίγο να συμβεί μία τραγωδία σε σχολείο καθώς πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12:00′ το μεσημέρι της Δευτέρας (2/2) σε χώρο του ΕΠΑΛ Άμφισσας με αποτέλεσμα όλο το κτίριο να τυλιχτεί στους καπνούς.



Ο απόλυτος τρόμος: Λήστεψαν ηλικιωμένη μετά από ανάληψη από ΑΤΜ -Εντοπίστηκαν οι δράστες

Τον απόλυτο τρόμο έζησε χθες το μεσημέρι μια 85χρονη στην Αμφισσα, όταν Ρομά της επιτέθηκαν προκειμένου να της αρπάξουν την τσάντα μέσα στην οποία υπήρχαν μετρητά.



Σκληρό μήνυμα Παυλόπουλου σε Ερντογάν: Θα σας επιβάλουμε τον σεβασμό απέναντι μας

Μήνυμα ενότητας για την υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων, αλλά και προς την Τουρκία για τον σεβασμό του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από την Άμφισσα.



Στην Άμφισσα ανοίγει τις πύλες του το «Μουσείο Ελληνικής Επανάστασης»

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλου, εγκαινιάζεται την Κυριακή, 14 Απριλίου, στο ιστορικό κέντρο της Άμφισσας, το Μουσείο Ελληνικής Επανάστασης.


Ρομά παραβίαζαν οχήματα σε νεκροταφείο και γήπεδο στην Άμφισσα

Τουλάχιστον δέκα κάτοικοι της Άμφισσας που είχαν επισκεφθεί τα μνήματα των αγαπημένων τους στο τοπικό Δημοτικό κοιμητήριο ή είχαν παρακολουθήσει αθλητικές συναντήσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο της περιοχής από τις 25 Ιουνίου του 2017 ως φέτος τις 23 Σεπτεμβρίου, είχαν βρει τα αυτοκίνητά τους σπασμένα και λεηλατημένα!



Άμφισσα: Απειλούσαν την οικογένειά μου, δηλώνει ο 34χρονος που σκότωσε την 13χρονη

Την δική του εκδοχή για την δολοφονία της 13χρονης Ρομά στην Άμφισσα δίνει ο 34χρονος κρεοπώλης που σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε στις 4 Ιουνίου.