Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

δεύτερη



Ανησυχία για τη Μέρκελ λόγω δημοσκοπήσεων: Δεύτερη θέση στην ανατολική Γερμανία - Πρώτη δύναμη οι ευρωσκεπτικιστές «AfD»

Πρώτη δύναμη στην ανατολική Γερμανία, την...πατρίδα της Μέρκελ, αναδεικνύεται το κόμμα των ευρωσκεπτικιστών AfD.



38χρονη πέρασε δεύτερη στην ιατρική Θεσσαλονίκης

Ένα όνειρο ζωής εκπληρώθηκε σήμερα για την τριανταοκτάχρονη Αλεξάνδρα Τζάτσου από την Κοζάνη, που εισάγεται δεύτερη στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, έχοντας συγκεντρώσει 19.150 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις.



Πότε θα πληρωθεί η δεύτερη δόση για το επίδομα παιδιού

Την πληρωμή της β΄ δόσης για το Επίδομα Τέκνων που καθυστέρησε ένα μήνα. Η πληρωμή πήγε πίσω από τον ΟΓΑ – ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) εξαιτίας των φορολογικών δηλώσεων του 2018.



Δεύτερη χελώνα καρέτα - καρέτα βρέθηκε νεκρή μέσα σε 2 ημέρες

Μία θαλάσσια χελώνα καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Γυθείου στην περιοχή «ΒΑΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ ΚΟΤΡΩΝΑ» του δήμου Ανατολικής Μάνης.

Η Λιμενική Αρχή ενημέρωσε σχετικά την αρμόδια υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.



Αποδείξεις: Την ερχόμενη εβδομάδα η 2η κλήρωση

Την ερχόμενη εβδομάδα το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αναμένεται να προχωρήσουν στην επόμενη κλήρωση με βάση τις συναλλαγές των φορολογούμενων με πλαστικό χρήμα.



Survival Secret: Ανατροπή! Δεύτερη αποχώρηση στο ίδιο συμβούλιο!

Δεν πρόλαβαν να αποχαιρετήσουν τον παίκτη τους οι Αετοί και ο Κώστας Σόμμερ άλλαξε με την ανακοίνωση του ξανά τα δεδομένα της ομάδας. Η Μαρία Ματσούκα και ο Κωνσταντίνος Δρούλιας ήταν οι δύο υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας από την ομάδα των Αετών.