Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ



Ο Γέροντας Εφραίμ στο αρχονταρίκι της Ιεραποστολικής Στέγης

Ιεραποστολικό αρχονταρίκι πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στην Κατερίνη από την Ιεραποστολική Στέγη Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr



Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Επίσκοπο Μπουκόμπας (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Παρακολουθήστε το Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομο που διοργάνωσαν η Ιερά Επισκοπή Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας και το ψηφιακό περιοδικό «Πεμπτουσία» τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022.



Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ

Η Πεμπτουσία διοργανώνει αύριο, Πέμπτη, 11 Αυγούστου και ώρα 20:00, ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ.

Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ:



Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και το Orthodox Christian Network (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Παρακολουθήστε την «Διαδικτυακή Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και το Orthodox Christian Network (OCN)» που διοργάνωσαν το ψηφιακό περιοδικό «Πεμπτουσία» και το Orthodox Christian Network (OCN) την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022:



ΣΗΜΕΡΑ: Διαδικτυακή Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρουμάνους Καλλιτέχνες



Ο Μητροπολίτης Λεμεσού ομιλεί σε Ρουμάνους πιστούς

Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο και Ρουμάνους πιστούς διοργανώθηκε από την ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 από ώρα 20:00 έως 22:00, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά από την ψηφιακή τηλεόραση Pemptousia.tv