Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Χρύσα Σπηλιώτη



Χρύσα Σπηλιώτη: Το συγκινητικό μήνυμα για την ηθοποιό που κάηκε στην πυρκαγιά στο Μάτι

Πέρασε ένας χρόνος από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι της Αττικής που στέρησε τη ζωή 102 ανθρώπους.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έχασαν χωρίς λόγο και αιτία τη ζωή τους ήταν και η αγαπημένη ηθοποιός, Χρύσα Σπηλιώτη.

Η ίδια βρισκόταν στην λίστα των αγνοούμενων μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Τουρναβίτη αρκετές ημέρες, μέχρι την Κυριακή 29 Ιουλίου, όπου ταυτοποιήθηκε η σορός της.



Άννα Φόνσου για Χρύσα Σπηλιώτη: Μιλήσαμε την ώρα της φωτιάς

Στην εκπομπή “Παιδιά από σπίτι” έδωσε συνέντευξη η Άννα Φόνσου, η οποία αποκάλυψε πως μιλούσε με τη Χρύσα Σπηλιώτη την ώρα της μεγάλης πυρκαγιάς που κατέστρεψε το Μάτι.

-Είχατε μιλήσει με τη Χρύσα εκείνες τις μέρες;



Η πρώτη ανάρτηση του Kώστα Τουρναβίτη για τον χαμό του αδερφού του και της Χρύσας Σπηλιώτη

Με μία ανάρτηση στο Facebook ο αδελφός του Δημήτρη Τουρναβίτη, Κώστας αποχαιρέτησε τον αδελφό του και την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη.

Δυστυχώς ο αδελφός του Δημήτρη Τουρναβίτη ενημερώθηκε πριν λίγες μέρες από τις Αρχές πως, τόσο ο αδερφός του όσο και η σύζυγός του, Χρύσα Σπηλιώτη, εντοπίστηκαν νεκροί στο Μάτι μετά την φονική πυρκαγιά.



Το «αντίο» του ηθοποιού Γιάννη Ευαγγελίδη στη Χρύσα Σπηλιώτη

«Μια ακόμα θλίψη αγιάτρευτη μέσα στις τόσες, γι’ αυτούς που πάλι χάθηκαν και μέλει να χαθούν», έγραψε ο ηθοποιός Γιάννης Ευαγγελίδης.

Χθες συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τη Χρύσα Σπηλιώτη και τον Δημήτρη Τουρναβίτη. Το ζευγάρι «έφυγε» από τη ζωή στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι τη «μαύρη» Δευτέρα της 23ης Ιουλίου.



Σήμερα η κηδεία της Χρύσας Σπηλιώτη και του Δημήτρη Τουρναβίτη

Σήμερα Τρίτη 31 Ιουλίου στο Κοιμητήριο του Χαλανδρίου θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου ζευγαριού.Της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη και του συντρόφου της Δημήτρη Τουρναβίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Χρύσα και ο Δημήτρης θα ταφούν δίπλα – δίπλα…



Αύριο η κηδεία της Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της

Ταυτοποιήθηκε χθες ότι είναι μεταξύ των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών. Να μην παραβρεθούν ΜΜΕ στην κηδεία, η επιθυμία της οικογένειας.