Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ταμα



Το άγνωστο τάμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην Παναγία της Τήνου

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξε ένα βαθιά θρησκευόμενο άτομο και συχνά σε δύσκολες στιγμές της ζωής της, αναζητούσε τη βοήθεια της Παναγίας.



Λήμνος: Η λαμπάδα που έπεσε και στάθηκε όρθια σε εκκλησία μέχρι το τέλος της λειτουργίας -Το τάμα στην Παναγία - Δείτε ΦΩΤΟ!

Οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Η Λήμνος στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά τα όσα έγιναν στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Κούταλη...



Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το τάμα της συζύγου του για να γίνει καλά

Δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τραυματίστηκε στο σοβαρό τροχαίο που είχε πέφτοντας από την μηχανή του.



Tο τάμα του Άσσαντ

Μία λαμπάδα ίσα με το μπόι του είχε τάξει ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσσαντ. Την άναψε το 2016 σε Ορθόδοξο ναό. Παραμένει όμως μυστικό ποια ήταν η αιτία για την οποία έκανε το τάμα. Το φαινόμενο οι Αλεβήδες, στους οποίους ανήκει ο Άσσαντ, να κάνουν προσκυνήματα και τάματα σε χριστιανικούς ναούς είναι πολύ συχνό στην Συρία.



Το τάμα που έχει η Μαίρη Χρονοπούλου εδώ και 60 χρόνια

Ένα τάμα 60 χρόνων στην Παναγία ετοιμάζεται να εκπληρώσει η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια θα ντύσει με χρυσό την εικόνα της Παναγιάς της Γρηγορούσας, η οποία βρίσκεται στην Εκκλησία Παμεγίστων Ταξιαρχών στο Μοναστηράκι.



Γιορτή Αεροπορίας: Η ευχή του Πάνου Καμμένου στο Twitter - Το τάμα στον Πανορμίτη

Τα χρόνια πολλά στην Πολεμική Αεροπορία "τουίταρε" από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ευχόμενος τόσο στο ιπτάμενο προσωπικό όσο και στο προσωπικό εδάφους, οι ταξιάρχες να "μας προστατεύουν".