Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το τάμα της συζύγου του για να γίνει καλά



Δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τραυματίστηκε στο σοβαρό τροχαίο που είχε πέφτοντας από την μηχανή του.

Ο πρώην παρουσιαστής νοσηλευόταν για περίπου 57 ημέρα στην Εντατική του Ασκληπιείου Βούλας σε κρίσιμη κατάσταση, πάντα με την οικογένεια και τους φίλους του στο πλευρό του. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο και την περασμένη Πέμπτη βγήκε από την εντατική με τους δικούς του ανθρώπους να μιλάνε για θαύμα.

Στο πλευρό του ήταν συνεχώς η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία σε αυτές τις δύσκολες ώρες, έχει βρει τη θαλπωρή και την ηρεμία που χρειάζεται κοντά στην εκκλησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν η Εβελίνα Βαρσάμη έχει κάνει τάμα στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, παρακαλώντας τον Θεό να δώσει ξανά υγεία στον πατέρα του παιδιού της. 

Στον συγκεκριμένο ναό λειτουργεί ο πατέρας Δημήτριος, ο οποίος προσεύχεται για τους ασθενείς και βρίσκεται δίπλα στις οικογένειές τους. Ο ιερέας έχει γίνει το στήριγμα της Εβελίνας και η ίδια τον επισκέπτεται συχνά στο εκκλησάκι που βρίσκεται στον Λυκαβηττό, κρυμμένο μέσα στον βράχο.