Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Τάκης Μόσχος



Τάκης Μόσχος: Το τελευταίο αντίο στον “Αργύρη”

Στη Σκόπελο συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα χειροκροτήσουν την προσεχή Παρασκευή (3.5.2019) για τελευταία φορά τον σπουδαίο ηθοποιό Τάκη Μόσχο.

Επιθυμία της οικογένειας του αγαπημένου καλλιτέχνη είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα σε λογαριασμούς στις τράπεζες Alpha και Eurobank για το Σπίτι του Ηθοποιού και το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, αντίστοιχα.



H τελευταία εμφάνιση του Τάκη Μόσχου στο σανίδι

Πέθανε σε ηλικία 68 ετών ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος μετά από εγκεφαλικά επεισόδια που τον είχαν βυθίσει σε κώμα τους τελευταίους μήνες.

Η τελευταία θεατρική εμφάνιση του ήταν στην παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης «Ρωμαίος και Ιουλιέττα» το 2018, στην οποία ο Μόσχος υποδυόταν τον Πατέρα Λαυρέντιο.



Πέθανε ο Τάκης Μόσχος!

Σοκ στον κόσμο του ελληνικού κινηματογράφου από την είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Μόσχος στα 68 του χρόνια. Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε υποστεί διπλό εγκεφαλικό επεισόδιο εξαιτίας του οποίου είχε πέσει σε κώμα.



Δημόσια έκκληση βοήθειας για τον ηθοποιό Τάκη Μόσχο

Δύσκολες στιγμές περνά ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Μόσχος, καθώς εδώ και ενάμιση μήνα νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο, χτυπημένος από διπλό εγκεφαλικό.