Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΤΑΙΝΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

 

«Ο Άνθρωπος του Θεού» στο Ηνωμένο Βασίλειο: Συνεχίζονται οι προβολές

Συνεχίζει το ταξίδι της στην μεγάλη οθόνη η πολυβραβευμένη ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Μan Of God), η οποία είναι αφιερωμένη στη ζωή και τη δράση του Αγίου Νεκταρίου, κερδίζοντας παράλληλα τις καρδιές του κοινού σε όλο τον κόσμο.

 



«Ο Άνθρωπος του Θεού» σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Καναδά

 Συνεχίζει το ταξίδι της στην μεγάλη οθόνη η πολυβραβευμένη ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Μan Of God), η οποία είναι αφιερωμένη στη ζωή και τη δράση του Αγίου Νεκταρίου κερδίζοντας παράλληλα τις καρδιές του κοινού σε όλο τον κόσμο.



«Ο Άνθρωπος του Θεού» υποψήφιος για τα βραβεία IΡΙΣ 2022

Η διεθνής ταινία της Yelena Popovic «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Man of God) με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη, η #1 ελληνική ταινία από την έναρξη της πανδημίας και από τις 3 εμπορικότερες ταινίες του 2021 στη χώρα μας, διεκδικεί 2 σημαντικά βραβεία στα φετινά Βραβεία ΙΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.



«Ο Άνθρωπος του Θεού» «ταξιδεύει» στην Γαλλία τον Μάρτιο

Συνεχίζει το ταξίδι της στην μεγάλη οθόνη η επιτυχημένη, βραβευμένη ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Μan Of God), η οποία είναι αφιερωμένη στη ζωή και την δράση του Αγίου Νεκταρίου.



«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ.

Η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Ινστιτούτο «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» στο πλαίσιο του μαθήματος «Θεολογία και Κινηματογράφος» σας προσκαλούν στην προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» της Yelena Popovic που θα γίνει στο Δ΄ Αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.