Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Σύρτη



Εκαναν την ψαριά της χρονιάς - Εβγαλαν σφυρίδα 63 κιλών!

Μεγάλη μάχη έδωσαν δύο ψαράδες στη Σύρο με μία σφυρίδα!

Oι δύο αλιείς είχαν βγει για ψάρεμα με τη μέθοδο της συρτής και στο δόλωμα τους τσίμπησε μία σφυρίδα-θηρίο βάρους 63 κιλών.

Μετά από πραγματική μάχη, καθώς το τεράστιο ψάρι προέβαλε σθεναρή αντίσταση κατάφεραν να το ανεβάσουν στη βάρκα τους και μόλις το ζύγισαν, είδαν με έκπληξη πως έφτανε τα 63 κιλά.



Δεκάδες επιδρομές των ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών στη Σύρτη της Λιβύης

Αεροσκάφη των ΗΠΑ προχώρησαν σε σχεδόν 40 πλήγματα τις τελευταίες τρεις ημέρες εναντίον θέσεων του Ισλαμικού Κράτους στη Σύρτη, όπου οι δυνάμεις που πρόσκεινται στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας συνεχίζουν να προσπαθούν να εκδιώξουν τους τζιχαντιστές από τα τελευταία τμήματα της πόλης που ελέγχουν, όπως ανακοίνωσε ο αμερικανικός στρατός τη Δευτέρα.



Δεκάδες αεροπορικές επιδρομές εναντίον των τζιχαντιστών στη Σύρτη

Αεροσκάφη των ΗΠΑ προχώρησαν σε σχεδόν 40 πλήγματα τις τελευταίες τρεις ημέρες εναντίον θέσεων των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) στη Σύρτη, όπου οι δυνάμεις που πρόσκεινται στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) συνεχίζουν να προσπαθούν να εκδιώξουν τα μέλη του ΙΚ από τα τελευταία τμήματα της πόλης που ελέγχουν, ανακοίνωσε ο αμερικανικός στρατός σήμερα.



Λιβύη: Νέες συγκρούσεις στη Σύρτη με 14 νεκρούς

 Τουλάχιστον 14 μέλη των δυνάμεων που δηλώνουν πίστη στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) της Λιβύης σκοτώθηκαν χθες σε μια νέα επιχείρηση ανακατάληψης της τελευταίας περιοχής της Σύρτης που παραμένει στα χέρια των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ), σύμφωνα με μια ιατρική πηγή.



ΗΠΑ: Ενθαρρυντική η προέλαση των κυβερνητικών δυνάμεων κατά των τζιχαντιστών στη Σύρτη

«Ενθαρρυντικό» γεγονός χαρακτήρισε χθες στενός συνεργάτης του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα την προέλαση των κυβερνητικών δυνάμεων στη Λιβύη, με την υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας, απέναντι στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου στο προπύργιό τους στη Σύρτη.



Λιβύη: Έχασε το ISIS σημαντική αεροπορική βάση κοντά στη Σύρτη

Ταξιαρχίες που συμμαχούν με την υποστηριζόμενη από τον ΟΗΕ κυβέρνηση εθνικής ενότητας της Λιβύης ανακοίνωσαν το Σάββατο ότι κατέλαβαν την αεροπορική βάση Γκαρνταμπίγια που ήλεγχαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, στα νότια από το προπύργιο της οργάνωσης στη Σύρτη.