Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

συντηρητικοι



Συντηρητικοί: Οι πολίτες της ΕΕ θα έχουν την ίδια μεταχείριση με τους μετανάστες από τον υπόλοιπο κόσμο

Οι Συντηρητικοί του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον δήλωσαν σήμερα ότι θα αντιμετωπίσουν τους πολίτες της ΕΕ, κατά τον ίδιο τρόπο με αυτόν που θα αντιμετωπίσουν τους μετανάστες από τον υπόλοιπο κόσμο, όταν τερματιστεί η ελεύθερη μετακίνηση τους, τον Ιανουάριο του 2021.



Βρετανία: Απειλές για τη ζωή του δέχθηκε «αντάρτης» βουλευτής των Συντηρητικών

Απειλές κατά της ζωής του δέχθηκε ο βουλευτής του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος του Ηνωμένου Βασιλείου Ντόμινικ Γκριβ, για την «ανταρσία» του στην ψηφοφορία της Τετάρτης ενάντια στη θέση της κεντροδεξιάς κυβέρνησης της Τερέζα Μέι.



Βρετανία: Μειώνεται το προβάδισμα των Συντηρητικών

Κλείνει η ψαλίδα μεταξύ των Συντηρητικών και των Εργατικών εν όψει των εκλογών που θα διεξαχθούν στη Βρετανία στις 8 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την πιo πρόσφατη δημοσκόπηση της YouGov για την εφημερίδα Times χθε οι Συντηρητικοί της Τερέζα Μέι διατηρούν ένα προβάδισμα τριών ποσοστιαίων μονάδων από το Εργατικό Κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Δημοσκόπηση: Η Μέι μπορεί να χάσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία στις εκλογές

Το Κόμμα των Συντηρητικών της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζας Μέι κινδυνεύει να χάσει την πλειοψηφία στη Βουλή στις εκλογές της 8ης Ιουνίου, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων YouGov που δημοσίευσε η εφημερίδα The Times.



Βρετανία: Προβάδισμα 9% για τους Συντηρητικούς

Προβάδισμα εννέα μονάδων δίνει στους Συντηρητικούς της Τερέζα Μέι δημοσκόπηση της Survation Poll, που διενεργήθηκε εν όψει των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Ιουνίου στη Μεγάλη Βρετανία.

Ειδικότερα, οι Συντηρητικοί συγκεντρώνουν ποσοστό 43%, έναντι 34% των Εργατικών.



Μεγάλη νίκη για την Μέρκελ

Οι συντηρητικοί της Άγγελας Μέρκελ εδραίωσαν την θέση του φαβορί για την καγκελάριο της Γερμανίας ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Σεπτεμβρίου, καθώς επικράτησαν σε μια αναμέτρηση κλειδί στο πολυπληθέστερο κρατίδιο της Γερμανίας, ένα μέχρι πρότινος προπύργιο των Σοσιαλδημοκρατών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δημοσκόπων.