Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 -

Πώς να υποδεχτείτε στο σπίτι σας το φθινόπωροΤο φθινόπωρο είναι προ των πυλών και είναι ώρα να διαμορφώσετε το σπίτι σας σε έναν πιο cosy χώρο για να μπορείτε να ηρεμείτε και να ξεκουράζεστε μετά τη δουλεία σας.

Συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για να φέρετε τη ζεστή φθινοπωρινή διακόσμηση στο σπίτι σας.

Τοποθετήστε διαφορετικά τα έπιπλά σας

 

Εάν είστε αρκετά τυχεροί κι έχετε τζάκι στο σπίτι σας, καλωσορίστε το φθινόπωρο, προσανατολίζοντας τα έπιπλά σας προς αυτό το κομβικό σημείο του δωματίου σας.

Προσθέστε έναν επιπλέον καθρέπτη

Δεν είναι μυστικό ότι η μέρα μικραίνει το φθινόπωρο, ειδικά όταν ο ήλιος αρχίζει να δύει στις 5 το απόγευμα. Αλλά το vintage στιλ που προσδίδει σε ένα δωμάτιο ο καθρέπτης, κάνει το φως να διαχέεται στον χώρο, με αποτέλεσμα το δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο και πιο άνετο.

Ανανεώστε τα μαξιλάρια του καναπέ

Ένα σπίτι για να έχει φθινοπωρινή διακόσμηση, σίγουρα χρειάζεται μια αλλαγή στα μαξιλάρια του καναπέ. Εξάλλου τα μαξιλάρια είναι ένας τόσο εύκολος τρόπος για να αλλάξετε το σαλόνι σας, χωρίς να κάνετε σημαντικές αλλαγές.

Αλλάξτε τις καλοκαιρινές σας αποχρώσεις με βελούδινες επιλογές σε πιο βαθιά χρώματα, όπως μπορντό, ανθρακί και μουσταρδί ή εποχιακά μοτίβα, όπως το καρό.

Επιλέξτε λουλούδια εποχής

Υπάρχουν πολλές ποικιλίες που θα δημιουργήσουν φθινοπωρινά vibes. Σίγουρα το σπίτι σας θα ομορφύνει αν τοποθετήσετε στο μπάνιο, στο χολ ή στην κουζίνα μερικά λουλούδια εποχής, όπως κυκλάμινο ή χρυσάνθεμο.