Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

Πώς να αξιοποιήσετε τα άδεια μπουκάλια από αρώματα



Τα αρώματα μας δίνουν άλλο «αέρα». Το κάθε ένα κρύβει πίσω του ένα υλικό, το οποίο είναι η βάση για ένα θεσπέσιο αποτέλεσμα. Τα αρώματα είναι αυτά που ολοκληρώνουν το στιλ μας και του δίνουν κάτι παραπάνω. Γι’ αυτό όλες οι γυναίκες και οι άντρες τα αγαπούν.

Τι κάνεις, όμως, το μπουκάλι του αρώματος όταν αυτό τελειώσει; Σου έχουμε μερικές ιδέες:

Η πιο συνηθισμένη χρήση είναι ως βάζο. Μπορείς είτε να γεμίσεις το άδειο μπουκάλι με νερό και να βάλεις μέσα τα αγαπημένα σου άνθη, είτε να βάλεις αποξηραμένα λουλούδια. Ο,τι και αν κάνεις, ο χώρος σου θα ομορφύνει και θα γεμίσει ευχάριστες μυρωδιές.

Χρησιμοποίησε τα άδεια μπουκάλια από τα αρώματά σου για να τοποθετήσεις μέσα τα κοσμήματά σου. Σε όλους μας αρέσει να είμαστε οργανωμένοι και να έχουμε τα πράγματά μας σε τάξη. Τα μικρά αυτά μπουκάλια είναι η λύση που ψάχνεις.

Τέλος, μπορείς απλά να τα τοποθετήσεις στο μπάνιο σου, στο μέρος όπου έχεις όλα σου τα καλλυντικά και τα κοσμήματα ή σε κάποιο άλλο τραπέζι.

Βάλτε μέσα λίγη άμμο από την παραλία, για να αποκτήσουν περισσότερο βάρος στη βάση και τοποθετήστε μέσα 4 – 5 αρωματικά στικ. Όχι μόνο το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο οπτικά αλλά και μπορείτε να τα ανάψετε κιόλας.