Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Κάδος άπλυτων ρούχων: Με αυτά τα tips θα μοσχομυρίσει!



Με τόσα άπλυτα ρούχα που βάζετε καθημερινά μέσα σε αυτόν είναι λογικό κάποια στιγμή να αρχίσει να μυρίζει άσχημα. Μην ρίξετε το φταίξιμο στον εαυτό σας. Δεν φταίτε εσείς, τα άπλυτα ρούχα φταίνε και ο κάδος σας. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να σώσετε την κατάσταση και να πάψετε να ασχολείστε πλέον με το θέμα «άσχημη μυρωδιά του κάδου».

Οι λύσεις είναι πολλές και εμείς θα σας δώσουμε τις καλύτερες.

Πάρτε λίγο χαρτί κουζίνας και ποτίστε το με λάδι τεϊόδεντρου. Βάλτε το χαρτί στον κάδο και αφήστε το εκεί. Βάζετε τα άπλυτα ρούχα σας από πάνω χωρίς να αφαιρέσετε το χαρτί με το λάδι.

Έξτρα πληροφορία Το λάδι τεϊόδεντρου (ή tea tree oil) μπορείτε να το βρείτε σε φαρμακεία και σε καταστήματα υγιεινής διατροφής που έχουν αιθέρια έλαια. Συνήθως μια συσκευασία των 10 ml κοστίζει γύρω στα 8 ευρώ.

Μαγειρική σόδα Μια άλλη λύση είναι να ρίξετε σόδα στον πάτο του κάδου και όλες οι άσχημες μυρωδιές θα εξαφανιστούν.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα φροντίζετε να πλένετε το πανί του κάδου σας-αν έχει-τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Στις περιπτώσεις που το πανί δεν βγαίνει τότε σύμφωνα με το spirossoulis.com, οι παραπάνω λύσεις θα σας βοηθήσουν πολύ και θα σας απαλλάξουν από τις δυσάρεστες μυρωδιές.