Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

συγκοινωνιες



Αποκλεισμένη η Σαμοθράκη - Διακόπηκε η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία

Σε αναζήτηση λύσης για την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας στη Σαμοθράκη βρίσκονται οι τοπικές Αρχές, μετά τη διακοπή των δρομολογίων προς και από το νησί από το απόγευμα της Παρασκευής, λόγω βλάβης του μοναδικού πλοίου της γραμμής Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη.



Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν τις γιορτές

Λεωφορεία και Τρόλεϊ

Τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινούνται με ειδικό πρόγραμμα δρομολόγησης.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ανακοίνωσε πως το βράδυ της Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου 2018, όλα τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα είναι στα αμαξοστάσια ως τις 23:00 (τελευταία δρομολόγια από 21:00 – 22:00).



Αττική: Έρχονται αλλαγές στις συγκοινωνίες

Αλλάζουν όλα στις συγκοινωνίες της Αττικής. Κτέλ, μετρό και εισιτήρια

Όλος ο συγκοινωνιακός χάρτης της Αττικής αναμένεται να αλλάξει το 2019. 



Αλλάζουν όλα στις συγκοινωνίες της Αττικής

Η πρώτη µεγάλη αλλαγή που θα δουν οι επιβάτες έως τα µέσα του µήνα έχει να κάνει µε την αποµάκρυνση των αφετηριών των ΚΤΕΛ Αττικής από το κέντρο της πόλης, προκειµένου να αποσυµφορηθούν βασικοί οδικοί άξονες.



Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν κατά τόπους τα 8 ως 9 μποφόρ.

Από τον Πειραιά δεν θα εκτελεστεί το πρωινό δρομολόγιο του Blue Star 2 (07:25) για Πάρο-Νάξο-Ίο-Θήρα και του Blue Star Paros (07:30) για Σύρο-Τήνο-Μύκονο.



Μικροπροβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων

Μικροπροβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.