Κυριακή 26 Μαΐου 2024 -

συγκλονιστικες



Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. Τι το προκάλεσε

Από τη μια στιγμή στην άλλη, δύο οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος και μια 18χρονη φοιτήτρια χαροπαλεύει όταν ένα αυτοκίνητο διεμβόλησε δύο μηχανές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας τον θάνατο τριών ανθρώπων.



Συγκλονιστικές φωτογραφίες: Εδώ γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για τους αδικοχαμένους γονείς

Εδώ γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για το αδικοχαμένο ζευγάρι που πνίγηκε στη θάλασσα στην παραλία του Γεροπόταμου στο Ρέθυμνο, στην προσπάθειά του να σώσει τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του. 



Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία της Φαίης: Η αδερφή της μου ζήτησε να πω ψέμματα

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το βράδυ της 6ης Απριλίου του 2013, όπου η 23χρονη, τότε, Φαίη Μπλάχα μεταφέρονταν από τον ερωτικό της σύντροφο Βαγγέλη Στεφανάκη και τους φίλους στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη, εισέφερε σήμερα στη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση του «ερωτικού τριγώνου της Νέας Μάκρης», ο μάρτυρας Αθανάσιος Κάκαρης.



Συγκλονιστικές εικόνες από την στιγμή του σεισμού στη Λέσβο (Βίντεο)

Ο ισχυρός σεισμός των 6,1 Ρίχτερ που έπληξε τη Λέσβο είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν νεκροί και πολλές υλικές ζημιές και σε καταστήματα στη Μυτιλήνη.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την τρομακτική στιγμή του σεισμού σε μία κάβα, με μπουκάλια και ποτήρια να κουνιούνται, να πέφτουν και να σπάνε τουλάχιστον επί 10 δευτερόλεπτα.

 



Συγκλονιστικές εικόνες από το Λονδίνο: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης των τρομοκρατών (Βίντεο)

Ένα νέο σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, για το πώς σταμάτησαν οι ένοπλοι αστυνομικοί τους τζιχαντιστές που αιματοκύλισαν το Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου.



Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της 36χρονης από τη Θεσσαλονίκη

Ποιες οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της 36χρονης μεσίτριας από τη Θεσσαλονίκη;