Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

super puma



Θρίλερ στην Κω: 12 Ισραηλινοί χάθηκαν με κανό και εντοπίστηκαν με Super Puma (ΒΙΝΤΕΟ)

Περιπέτεια, ευτυχώς με αίσιο τέλος, έζησαν 12 Ισραηλινοί, που αποφάσισαν να ξανοιχτούν με τα κανό τους στην Κω.



Τουρκικό F-16 παρενόχλησε ελληνικό ελικόπτερο Super Puma στο Φαρμακονήσι

Σοβαρό περιστατικό που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και θα μπορούσε να πυροδοτήσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις καταγράφηκε χθες το μεσημέρι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.



Αεροδιακομιδή ασθενούς και μοσχεύματος με Super Puma

Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας παρέλαβε το μεσημέρι από το φορτηγό πλοίο «Adamas» 53χρονο Φιλιππινέζο ασθενή, μέλος του πληρώματος, και τον μετέφερε στη Ρόδο.

Η επιχείρηση εξελίχθηκε ενώ το φορτηγό πλοίο έπλεε 15 ναυτικά μίλια νότια του Καστελόριζου. Ο ασθενής μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.



Φονική καταιγίδα: Σε ετοιμότητα λίγων λεπτών τα Super Puma της 112 ΠΜ

Σε ετοιμότητα λίγων λεπτών βρίσκονται τα Super Puma στην 112 ΠΜ, ώστε να απογειωθούν άμεσα εάν ζητηθεί η συνδρομή τους για την αντιμετώπιση της φονικής καταιγίδας η δίνη της οποίας σάρωσε Μάνδρα και Νέα Πέραμο.



Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας σε νέα απίστευτη διάσωση

Το μεσημερί της  Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2017, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας παρέλαβε από το φορτηγό πλοίο «EGELANTIERSGRACHT», που έπλεε πέντε ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της νήσου Ικαρίας, 64χρονο Ολλανδό ασθενή, μέλος του πληρώματος.

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου μετέφερε τον ασθενή στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο Χίου.



Πιλότος Super Puma οδηγήθηκε στο τμήμα λόγω αεροδιακομιδής...

Μια απίστευτη ιστορία σημειώθηκε σήμερα στην Κρήτη με πρωταγωνιστές τον πιλότο ελικοπτέρου Super Puma, έναν μετανάστη και την Αστυνομία Ηρακλείου!