Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Σισμανόγλειο



Δύσκολες ώρες για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Στη Β' Πνευμονολογική Κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, με την κατάστασή του, ωστόσο, να εκτιμάται ως εξαιρετικά κρίσιμη από τους θεράποντες γιατρούς.



Απίστευτες αποκαλύψεις: Το Σισμανόγλειο είχε προετοιμαστεί από τις 22:30 τη Δευτέρα για μεγάλο αριθμό νεκρών

Ένα ακόμη στοιχείο που εκθέτει την κυβέρνηση, συνδέει τον κρίκο των αποκαλύψεων για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι που άφησε πίσω της τουλάχιστον 91 νεκρούς και δεκάδες αγνοούμενους.

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα, μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6», ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, Μιχάλης Γιαννάκος.



Σισμανόγλειο: Απελπισία σε εργαζομένους και ασθενείς από την έλλειψη προσωπικού

Ελλείψεις προσωπικού «μαστίζουν» το νοσοκομείο Σισμανόγλειο, δοκιμάζοντας την αντοχή των εργαζομένων αλλά και των ασθενών. Όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων, η συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων υγειονομικού προσωπικού στο Σισμανόγλειο παραμένει χωρίς κάλυψη, γεγονός που φέρνει τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με το ενδεχόμενο αναστολής των αδειών τους.



Απών το κράτος - Με δωρεά επαναλειτουργεί ο αξονικός στο Σισμανόγλειο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι δωρεές στο ΕΣΥ. Το πιο πρόσφατο –αλλά όχι τελευταίο- περιστατικό προσφοράς υλικού σε νοσοκομείο χωρίς αντάλλαγμα καταγράφεται στο Σισμανόγλειο.