Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

σχολη



Κατρούγκαλος για τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης: Μόνο ο Ερντογάν μπορεί να την ανοίξει

Μόνο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα μπορούσε να λύσει το θέμα με τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης δήλωσε στο πρακτορείο Anadolu ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος στη σκιά των αναφορών του Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στην Τουρκία.



«Πράσινο» φως για τη Σχολή Κατασκόπων έδωσε η ΕΕ

Η δημιουργία μίας κοινής ακαδημίας κατασκοπίας της Ε.Ε. θα είναι ένα σημαντικό βήμα για τις υπηρεσίες πληροφοριών.



Οι αναρχικοί δεν αφήνουν την Φιλοσοφική κλειστη ... "ο κόσμος να χαλάσει"

Κλειστή θα μείνει η Φιλοσοφική την Τετάρτη, προκειμένου να μην γίνει το ρεμπέτικο γλέντι που έχει προγραμματίσει να κάνει εκεί ο «Ρουβίκωνας», αλλά η αναρχική συλλογικότητα απειλεί ότι η Σχολή θα ανοίξει... ο κόσμος να χαλάσει.



Ανακοινώθηκε η ίδρυση γαλακτοκομικής σχολής στην Ελασσόνα

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης, ο υφυπουργός Βασίλης Κόκκαλης, ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης και ο Δήμαρχος της Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου.



Εγκαινιάστηκε το νέο κτήριο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών

Το νέο κτήριο της στο Χαϊδάρι και τον ευρύτερο χώρο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου εγκαινίασε χθες η Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών.



Προς απώλεια το εξάμηνο στην Οδοντιατρική Αθηνών

Κινδυνεύουν να χάσουν το εξάμηνο τους οι φοιτητές των Οδοντιατρικών Σχολών Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς οι καθηγητές τους κάνουν αποχή απο την αρχή της ακαδημαικής χρονιάς.