Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Σεούλ



Άγνοια της Σεούλ για πιθανή επίσκεψη του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Ν. Κορέα

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζέι-ιν δήλωσε σήμερα ότι δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για μία πιθανή επίσκεψη του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν στην Σεούλ.



Σεούλ: «Ο Κιμ έχει έως και 60 πυρηνικές βόμβες στο οπλοστάσιό του»

Η Σεούλ υποστηρίζει πως το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν διαθέτει έως και 60 πυρηνικές βόμβες.



Τραμπ: Ορόσημο η νέα εμπορική συμφωνία Ουάσιγκτον - Σεούλ

«Ιστορικό ορόσημο στο εμπόριο» χαρακτήρισε Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τη συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών που υπέγραψε τη Δευτέρα με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του Μουν Τζε-ιν.

Ο Τραμπ, που επιδιώκει να επαναδιαπραγματευτεί εμπορικές συμφωνίες με αρκετές χώρες, δήλωσε ότι η αναθεωρημένη συμφωνία θα μειώσει την γραφειοκρατία και θα αυξήσει την ευημερία στις ΗΠΑ και την Νότια Κορέα.



Σαρωτική η Σάκκαρη στη Σεούλ

Μετά το US Open, η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε δυναμικά στους αγώνες, καθώς νίκησε και στο δεύτερο γύρο του τουρνουά της Σεούλ.



Σπουδαία ιστορική στιγμή: Η Σεούλ και η Πιονγκγιάνγκ αποκατέστηκαν τον θαλάσσιο δίαυλο επικοινωνίας

Η Βόρεια και η Νότια Κορέα άνοιξαν εκ νέου σήμερα τον θαλάσσιο δίαυλο επικοινωνίας με πλοία από τις δύο χώρες να έχουν ραδιοεπικοινωνία για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας.



Η Σεούλ χαιρετίζει την επανέναρξη συζητήσεων ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας

Εκπρόσωπος της νοτιοκορεατικής προεδρίας, δήλωσε πως η Σεούλ χαιρέτισε την επανέναρξη των συζητήσεων μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας για τη διεξαγωγή μιας συνόδου κορυφής του Ντόναλντ Τραμπ και του Κιμ Γιονγκ Ουν τον Ιούνιο.