Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ



Βρετανικά τύπος: Η Ρωσία έχει στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στη Λιβύη

Ρώσοι στρατιωτικοί έχουν σταλεί στη Λιβύη, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Sun, για να υποστηρίξουν τις δυνάμεις που βρίσκονται υπό την διοίκηση του Χαλίφα Χαφτάρ, ο οποίος ελέγχει το ανατολικό τμήμα της χώρας.



Καταρρίφθηκαν δύο άγνωστης προέλευσης drones σε αεροπορική βάση στη Συρία

Ο στρατός της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι κατέρριψε δύο άγνωστης προέλευσης μη επανδρωμένα αεροσκάφη που επιτέθηκαν το Σάββατο στη ρωσική αεροπορική βάση Χμεϊμίμ στη Συρία, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.



Ρωσσία: Στο κέντρο της Μόσχας ο ρωσικός στρατός (Βίντεο)

Το κέντρο της Μόσχας πλημμύρισαν χιλιάδες στρατιώτες και άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα, αμυντικά συστήματα, ακόμα και drones, αργά την Πέμπτη το βράδυ.

Ο στρατός συγκεντρώθηκε στην κόκκινη πλατεία για την πραγματοποίηση πρόβας ενόψει της μεγάλης ετήσιας στρατιωτικής παρέλασης για την Ημέρα της Νίκης στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαίου.



"Εξολοθρευτής 2": Το νέο όπλο υποστήριξης του ρωσικού στρατού

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Sputnik, πολλές είναι οι χώρες οι οποίες έχουν δείξει ενδιαφέρον για το νέο τεθωρακισμένο όχημα απ' τη Ρωσία με την ονομασία «BMPT 2 » ή αλλιώς «Εξολοθρευτής 2».

Μεταξύ αυτών, σύμφωνα πάντα με το Sputnik, το Ισραήλ και η Συρία στα εδάφη της οποίας δοκιμάζεται από τον περασμένο Ιούνιο.