Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Πύρρος Δήμας



Ο Πύρρος Δήμας «λύγισε» μιλώντας για την απώλεια της γυναίκας του.." Ήταν ένας άγγελος.."

Σε μια συνέντευξη από καρδιάς προχώρησε ο Πύρρος Δήμας, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών μίλησε για την απώλεια της συζύγου του, που τον σημάδεψε, την πορεία του στον αθλητισμό αλλά και το νέο του ξεκίνημα που έκανε στην προσωπική του ζωή.



Δύσκολες ώρες για τον Πύρρο Δήμα- «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του

Δύσκολες ώρες για τον Πύρρο Δήμα, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 75 ετών.



Δύσκολες ώρες για τον Πύρρο Δήμα

Μια δύσκολη περίοδο διανύει ο Πύρρος Δήμας ο οποίος εξομολογήθηκε πως έχασε τον φίλο και κουμπάρο του από τον κορωνοϊό. Παράλληλα, δύο χρόνια έχουν περάσει που έφυγε από την ζωή η γυναίκα του Πύρρου Δήμα, Αναστασία.



Οργή Πύρρου Δήμα για την αρπαγή των περιουσιών Ελλήνων ομογενών στη Χειμάρρα

Συστηματικές και μεθοδευμένες καταπατήσεις τόσο των δικαιωμάτων των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου όσο και κάθε έννοια τους κράτους δικαίου «βλέπει» ο Πύρρος Δήμας στη Χειμάρρα με αφορμή την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου της Αλβανίας να παραχωρήσει στην τουριστική αξιοποίηση και οικοπέδων που ανήκουν σε ομογενείς.



Οργή από τον Πύρρο Δήμα για την αρπαγή των περιουσιών των ομογενών στη Χειμάρρα

Την αγωνία και την αγανάκτησή του για την επιχειρούμενη αρπαγή των περιουσιών των Ελλήνων στην Χειμάρρα εκφράζει με ανάρτησή του στο facebook ο Πύρρος Δήμας. 



Δήμας: Η Αναστασία το πιο ωραίο μυαλό που υπήρξε στη ζωή μου

Αν υπάρχουν μερικές στιγμές από το παρελθόν της δικής μου γενιάς, που θα ήθελα με ικανότητα νεράιδας να σου τις χαρίσω και σένα, τότε θα ήθελα να έχεις ζήσει τους θριάμβους που μας χάριζε ο Πύρρος Δήμας. Eλληνας Βορειοηπειρώτης Ολυμπιονίκης, αθλητής της άρσης βαρών.