Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

pulse



Δημοσκόπηση Pulse: Πώς διαμορφώνονται τα ποσοστά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Τη διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ μετά τη συμφωνία των Πρεσπών ανάμεσα σε Αθήνα και Σκόπια, αλλά και τη συμφωνία του Eurogroup της 21ης Ιουνίου



Pulse: Διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ - "Αγκάθι" οι δυο στρατιωτικοί

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας με 28,4% στην πρόθεση ψήφου, έναντι 19,5% του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΙ.

Με αναγωγή στα έγκυρα (χωρίς λευκό, άκυρο ή αποχή), το ποσοστό της ΝΔ εμφανίζεται αυξημένο στο 31,5% έναντι 21,5% του ΣΥΡΙΖΑ.



Δημοσκόπηση-κόλαφος για τον Τσίπρα: Προβάδισμα 13 μονάδων για τη ΝΔ - Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης

Προβάδισμα 13 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action 24.

Βάσει των ευρημάτων της δημοσκόπησης, η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 30% με τον ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει 17%. 



Δημοσκόπηση: Ανοίγει συνεχώς η ψαλίδα υπέρ της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το διαρκώς διευρυνόμενο προβάδισμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του αρχηγού του Κυριάκου Μητσοτάκη καταγράφει μια ακόμη  έρευνα της κοινής γνώμης η οποία διενεργήθηκε από την εταιρία Pulse είδε το φως της δημοσιότητας από τον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.



Νέα δημοσκόπηση της Pulse δίνει προβάδισμα με 6,5 μονάδες την ΝΔ

Προβάδισμα της ΝΔ με 6,5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse,  που διενεργήθηκε για την εκπομπή Evening Report για το Action 24. Στην ίδια δημοσκόπηση αξιολογείται αρνητικά από τους πολίτες η συμφωνία με τους δανειστές. 



Οριακό προβάδισμα στη Ν.Δ. δίνει δημοσκόπηση της Pulse

Οριακό προβάδισμα της τάξης του 0,5% διασφαλίζει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action 24.

Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27% έναντι 27,5% της Νέας Δημοκρατίας. Στην τρίτη θέση, ισοδυναμούν με 6,5% Χρυσή Αυγή και Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ).