Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

προκριματικα



Προκριματικά Euro 2024: Ελλάδα – Καζακστάν απόψε στις 21:45 στον Alpha

Φέτος συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από τον θρίαμβο του Euro στην Πορτογαλία. Η Εθνική βρίσκεται δύο ανάσες πριν το Euro 2024.



Κόντρα στην Μπενφίκα για το… σεντόνι ο ΠΑΟΚ!

Και τώρα Μπενφίκα! 

Οι Πορτογάλοι είναι το επόμενο (και μεγαλύτερο απ’ όλα) και τελευταίο εμπόδιο του ΠΑΟΚ προς τους ομίλους του Champions League. Οι «αετοί» έφυγαν… ατσαλάκωτοι (1-1) από την Πόλη μετά τη δεύτερη «μάχη» κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και σε συνδυασμό με το υπέρ τους 1-0 του «Ντα Λουζ», σφράγισαν εισιτήριο για τα play off. 



Σαπεκοένσε: Κέρδισε μια θέση στα προκριματικά του Copa Libertadores

Έναν χρόνο μετά την απώλεια σχεδόν όλης της ομάδας στο αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία, η Σαπεκοένσε κέρδισε μια θέση στα προκριματικά του Copa Libertadores του επόμενου έτους, πανηγυρίζοντας στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στη Βραζιλία. Κοριτίμπα και Αβάι υποβιβάστηκαν από τη Serie A της Βραζιλίας σε μια δραματική τελευταία ημέρα.



Ισπανός σφυρίζει τον αγώνα Κύπρος-Ελλάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Το «διπλό» που θα την διατηρήσει στο κόλπο της δεύτερης θέσης και της συμμετοχής στα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα ψάξει το Σάββατο η Εθνική μας ομάδα που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κύπρο. 



Μουντιάλ 2018: «Αγκαλιά» με την απευθείας πρόκριση Ισπανία και Σερβία

Πιο κοντά στα γήπεδα της Ρωσίας βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης οι Ισπανία και Σερβία, μετά τις εκτός έδρας επιτυχίες που σημείωσαν επί των Λιχτενστάιν και ΕΪΡΕ.



Προκριματικά Μουντιάλ: Πώς μπορεί η Εθνική να μπει στα μπαράζ;

Η ήττα από το Βέλγιο και η (ευρεία) νίκη της Βοσνίας έφεραν σε δύσκολη θέση την Ελλάδα για τη δεύτερη θέση. 

Η ομάδα του Σκίμπε δεν κρατά πλέον την τύχη στα χέρια της σε ότι αφορά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ.

Πώς μπορεί η Εθνική να μπει στα μπαράζ;