Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

προκλητικοτητα



Προκαλούν οι Αλβανοί εθνικιστές

Οι Αλβανοί  εθνικιστές δημιουργούν κλίμα φοβισμού προς τον αλβανικό λαό με αναρτήσεις στο Facebook ότι, τάχα, ο ελληνικός στρατός ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ταραχές στη Βόρειο Ήπειρο, παρουσιάζοντας την φωτογραφίες που είναι από 2012- από βορειοηπειρώτες που υπηρετούσαν στον ελληνικό στρατό.



Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προκλητικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προκλητικότητα της Τουρκίας, αφού οι παραβιάσεις που σημειώθηκαν χθες από τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο ήταν σαρωτικές!



Ο Καμμένος ενημέρωσε τους Ευρωπαίους ομολόγους του για την Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο

Το ζήτημα της Τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο με τις διαρκείς παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου και την αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων έθεσε επί τάπητος ο Υπουργός  Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην Άτυπη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα. 



Θεοχάρης: Η τουρκική προκλητικότητα έχει και τα όρια της

Με ανακοίνωση του, ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, καλεί την ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει άμεσα και έντονα στις δηλώσεις του τουρκικού ΥΠΕΞ, που αμφισβητούν την κυριαρχία ελληνικών βραχονησίδων στο Αιγαίο. "Η προκλητικότητα δεν μπορεί να είναι πια ανεκτή", αναφέρει ο κ.



Παρέμβαση των ΗΠΑ για την προκλητικότητα των Τούρκων στο Αιγαίο

Αργά χθες βράδυ ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Ουάσιγκτον, δήλωσε, Ενθαρρύνουμε την Ελλάδα και την Τουρκία να συνεργαστούν για τη διατήρηση σχέσεων καλής γειτονίας και τη σταθερότητα στο Αιγαίο προς όφελος της ευρύτερης περιοχής".



Είκοσι παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η τουρκική προκλητικότητο στο Αιγαίο, καθώς χθες, σημειώθηκαν 20 παραβιάσεις του Εθνικού Εναερίου Χώρου (ΕΕΧ) οι περισσότερες από τις οποίες από ένα και μόνο αεροσκάφος και αυτό ελικοφόρο, ναυτικής συνεργασίας.