Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Προφυλακίστηκαν



Προφυλακίστηκαν 9 Τούρκοι φοιτητές γιατί διαμαρτυρήθηκαν για την εισβολή στην Αφρίν

Τουρκικό δικαστήριο διέταξε την προφυλάκιση 9 φοιτητών, οι οποίοι θα δικαστούν με την κατηγορία διάδοσης τρομοκρατικής προπαγάνδας, αφού διαμαρτυρήθηκαν για τις επιχειρήσεις του στρατού στο Αφρίν της βόρειας Συρίας, ανέφερε σήμερα το κρατικό πρακτορείο Anadolu.



Γαλλία: Προφυλακίστηκαν δύο από τις συζύγους του τζιχαντιστή Γκιαβάρκ

Ο Κεβέν Γκιαβάρκ, ένας Γάλλος που φέρεται ότι στρατολογούσε μέλη για λογαριασμό του Ισλαμικού Κράτους, έφυγε από τη Συρία με τις τέσσερις συζύγους του και τα έξι παιδιά τους.

Οι δύο από τις γυναίκες αυτές προφυλακίστηκαν στη Γαλλία αφού τους ασκήθηκε δίωξη από την εισαγγελία καταπολέμησης της τρομοκρατίας του Παρισιού, όπως έγινε γνωστό σήμερα από δικαστικές πηγές.



Προφυλακίστηκαν η μητέρα και ο φίλος της για τον θάνατο του δίχρονου αγοριού στο Κιάτο

Το δρόμο για τις φυλακές παίρνουν ο 23χρονος και η 22χρονη μητέρα του δίχρονου αγοριού, που κατέληξε χθες στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού μετά τα θανατηφόρα χτυπήματα που φέρεται να του επέφερε ο 23χρονος, στο Πάσιο Κιάτου.



Προφυλακίστηκαν και οι 5 Ρουμάνοι για την κλοπή του χεριού του Αγίου Χαραλάμπου

Στις φυλακές Ναυπλίου οδηγούνται τελικά οι 5 Ρουμάνοι, τέσσερις ιερείς και ένας λαικός, που συνελήφθησαν στις 6 του μηνός για την κλοπή του ιερού Λειψάνου του Άγιου Χαράλαμπου, από την Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων.

Απολογήθηκαν αλλά δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα Καλαβρύτων που τους έδειξαν το δρόμο για το σωφρονιστικό κατάστημα.