Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Προφυλακιστέος



Δολοφονία Γραικού: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για τον φόνο του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ε' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 46χρονος έμπορος κρεάτων, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού.

Η σορός του Γραικού εντοπίστηκε, δυόμισι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του, θαμμένη κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα του κατηγορούμενου στο χωριό Ανατολικό.



Στη φυλακή ο Ριχάρδος!

Κατά την μαραθώνια απολογία του, τόσο με υπόμνημά του όσο και προφορικά δήλωσε «αθώος» ο Δημήτρης Ριχάρδος Μυλωνάς, για όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται οι οποίες είναι αυγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, λαθρεμπορία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει την προφυλάκιση, έστω και αν η υπόθεση φαίνεται να έχει πολλές «



Πάτρα: Προφυλακιστέος ο μάγειρας που τραυμάτισε με μπαλτά τον αντίζηλό του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα ο 44χρονος μάγειρας που επιτέθηκε με μπαλτά σε 32χρονο αντίζηλό του σε κεντρικό ξενοδοχείο των Πατρών. 

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο 44χρονος μάγειρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ αναμένεται ότι θα μεταχθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα. 



Προφυλακιστέος ο καθηγητής "φακελάκης" του ΤΕΙ Σερρών

Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών που κατηγορείται για δωροληψία και εκβιασμό.

Στη φυλακή οδηγείται και ο ιδιοκτήτης φροντιστηρίους που φέρεται να συνεργαζόταν με τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών. 



Προφυλακιστέος ο 38χρονος για την δολοφονική επίθεση στην 25χρονη στη Λαμία

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος που την περασμένη Δευτέρα επιχείρησε να δολοφονήσει την 25χρονη Μαρία μέσα στο σπίτι της αδερφής του και μπροστά στα έντρομα μάτια των δύο μικρών ανηψιών του.

Μετά από την απολογία του που κράτησε τρεις ώρες, Εισαγγελέας και Ανακρίτρια αποφάσισαν τον εγκλεισμό του στον Κορυδαλλό και την παρακολούθησή του μέχρι την τακτική δικάσιμο.



Προφυλακιστέος ο εμπρηστής των παιδικών κατασκηνώσεων του Αγίου Ανδρέα

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 20η ανακρίτρια, ο ημεδαπός Κ.Σ. του Ν.