Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

προετοιμασία



Μεγάλο Σάββατο : Προετοιμασία για την Ανάσταση

Το Μεγάλο Σάββατο είναι η τελευταία ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας και της Μεγάλης Σαρακοστής. Αφιερωμένη από την Εκκλησία μας στην κάθοδο του Ιησού στον Άδη. Ενώ το σώμα του Ιησού βρίσκεται στον τάφο, η ψυχή του κατέβηκε προσωρινά στον Άδη για να μεταφέρει στους νεκρούς τον Λόγο Του. Εν τω μεταξύ οι Αρχιερείς με την άδεια του Πιλάτου, εγκαθιστούν φρουρά έξω από το μνήμα του Χριστού.



Αναχώρησε για το Ζέεφελντ η αποστολή του Ολυμπιακού

Με 26 παίκτες αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας, με προορισμό για το Μόναχο και από εκεί (οδικώς) για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, η αποστολή του Ολυμπιακού, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.



Χρυσές μπίζνες για το συλλαλητήριο

Ειδικές τιμές για γκρουπ άνω των 20 ατόμων, εκπτώσεις στους φοιτητές, μισοτιμής ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και πακέτα μεταφοράς - διαμονής με δώρο μια περιήγηση - εξπρές στο κέντρο της πρωτεύουσας προσφέρουν πολλά από τα τουριστικά γραφεία ανά την Ελλάδα, τα οποία επιστρατεύουν τον στόλο των οχημάτων τους για το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου για το Μακεδονικό στην Αθήνα.



Κοριτσάκι πέθαινε από καρκίνο και οι γονείς του προετοίμαζαν την κηδεία του - Μέχρι που άνοιξε τα μάτια του και τους είπε

Η 10χρονη Abby Furco, το μόνο πράγμα που μπόρεσε να γνωρίσει στη ζωή της ήταν ο καρκίνος...

Το γλυκό κορίτσι της πέμπτης τάξης είχε διαγνωστεί με λευχαιμία το 2011, όταν ήταν μόλις 4 ετών. Εκείνη την εποχή, σύμφωνα με τους γιατρούς το ποσοστό επιβίωσής της ήταν μόνο 20 τοις εκατό.

 

Προετοιμασμένες οι τράπεζες για απότομες μεταβολές στα επιτόκια

Αφού επεξεργάστηκε σενάρια από την απότομη νομισματική σύσφιξη έως το «πάγωμα» του δανεισμού που ακολούθησε την κατάρρευση της Lehman Brothers, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δήλωσε σήμερα πως οι τράπεζες της ευρωζώνης είναι καλά προετοιμασμένες για απότομες μεταβολές στα επιτόκια.