Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

πρίγκιπας Τζορτζ



Θα πάθετε πλάκα με το τι ταΐζουν τον πρίγκιπα Τζορτζ στο σχολείο του!

Για τους περισσότερους, τα σχολικά γεύματα δεν φέρνουν στο νου τις πιο συναρπαστικές αναμνήσεις. 



Ο πρίγκιπας Τζορτζ ανάμεσα στους πιο καλοντυμένους Βρετανούς

Στη λίστα των πιο καλοντυμένων Βρετανών χάρη στα σορτσάκια;

Το ρούχο που δεν τολμούν πολλοί στη Βρετανία να φορέσουν χάρισε στον πρίγκιπα Τζορτζ, πρωτότοκο γιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, μία θέση στον κατάλογο των πιο καλοντυμένων Βρετανών του περιοδικού «Tatler».



Ο πρίγκιπας Τζορτζ έχει γενέθλια και τα γιορτάζει στην Καραϊβική

Μία φωτογραφία ενός χαμογελαστού πρίγκιπα Τζορτζ έδωσε στη δημοσιότητα η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, με αφορμή τα πέμπτα γενέθλια του δισέγγονου της βασίλισσας Ελισάβετ, που είναι σήμερα, Κυριακή.



Συνελήφθη εξτρεμιστής μουσουλμάνος που ήθελε να δηλητηριάσει τον πρίγκιπα Τζορτζ

Κατηγορίες για ενδεχόμενη απόπειρα δολοφονίας του 4χρονου πρίγκιπα Τζορτζ αντιμετωπίζει ένας εξτρεμιστής μουσουλμάνος στην Βρετανία.

Συγκεκριμένα κατηγορείται πως παρακινούσε άλλους "ομοϊδεάτες" του να δηλητηριάσουν παγωτά και να τα μοιράσουν στο σχολείο που πηγαίνει ο 4χρονος πρίγκιπας Τζορτζ.



Πρωταγωνιστής σε θεατρικό ο Πρίγκιπας Τζορτζ

Tο διασκεδάζει ο πρίγκιπας Τζορτζ όταν είναι σε εξωσχολικές δραστηριότητες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Daily Telegraph ο πρίγκιπας Τζορτζ έπαιξε στο πρώτο του θεατρικό έργο για τη Θεία Γέννηση. Και ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ καμάρωνε.



Σάλος με ιερέα που ζητά από πιστούς να προσευχηθούν ο πρίγκιπας Τζορτζ να γίνει γκέι!

Οι χριστιανοί θα πρέπει να προσευχηθούν ο 4χρονος πρίγκιπας της Βρετανίας Τζορτζ να γίνει γκέι καθώς αυτός θα ήταν ο "πιο σύντομος τρόπος" να υποχρεωθεί η Εκκλησία της Αγγλίας να υποστηρίξει τους γάμους μεταξύ ομοφύλων, πρότεινε υψηλόβαθμος αγγλικανός ιερέας και ακτιβιστής της κοινότητας ΛΟΑΤ.